Καζλάουσκας: «Έλεγαν ότι κοιμάμαι στον πάγκο»

Ο Γιόνας Καζλάουσκας ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η περσινή Ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η περσινή Ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη. Ο Λιθουανός τεχνικός μίλησε για την εμπειρία του στην Κίνα και απάντησε σε εκείνους που τον κατηγορούν για τον πολύ ήρεμο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις καταστάσεις σε ένα ματς.

«Ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα από τα πάντα. Ειδικά μετά τον χαμένο τελικό της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ. Τότε ήμουν θυμωμένος με τον εαυτό μου και όλο τον κόσμο. Όμως όσο καιρό μένεις εκτός δουλειάς αρχίζεις και σκέφτεσαι ‘γιατί όχι;’. Στην αρχή της σεζόν απέρριψα προτάσεις από καλές ομάδες και στη συνέχεια έκανα δεκτή την πρόταση από την Κίνα», δήλωσε αρχικά ο Γιόνας Καζλάουσκας και συμπλήρωσε:
 
«Πάντα κάνω με τον ίδιο τρόπο τη δουλειά μου, όπου κι αν εργάζομαι. Πάντως θυμάμαι ότι στην Ελλάδα έλεγαν ‘αυτός κοιμάται στον πάγκο και δεν κάνει τίποτα, δεν σπάει καρέκλες, δεν πιάνει το διαιτητή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.