Στα άκρα Πρίντεζης και Μάλαγα

Δε θα λύσει εύκολα την συνεργασία του με τη Μάλαγα ο Γιώργος Πρίντεζης, όπως τονίζει ο μάνατζέρ του.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος μίλησε στον ισπανικό Τύπο για την συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της Μάλαγα και υπογράμμισε πως για να συμφωνήσει ο διεθνής Έλληνας παίκτης για να λύσει την συνεργασία του, θα πρέπει να του καταβληθούν τα χρήματα που προβλέπονται στο συμβόλαιό του. Ο Πρίντεζης δεσμεύεται έως το τέλος της επόμενης σεζόν με την ισπανική ομάδα και οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του φτάνουν τα 1,1 εκατομμύρια ευρώ. Την εφετινή σεζόν, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε μέσο όρο χρόνου συμμετοχής 16 λεπτά στην Euroleague και 12 στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ έχει να αγωνιστεί από το ματς με τη Βαγιαδολίδ.

Αρχικά, ο Δημητρόπουλος τόνισε για την συνάντησή του με τη διοίκηση της Μάλαγα: «Αν η ομάδα ή ακόμη περισσότερο ο προπονητής δεν θέλουν τον Γιώργο, όλα μπορούν να τελειώσουν γρήγορα και απλά. Θα πρέπει να του δώσουν ένα συγκεκριμένο ποσό και είναι στο χέρι της διοίκησης αν θα ικανοποιήσει το αίτημα του προπονητή. Κάποια άλλη ομάδα θα βρεθεί για να αποδείξει ότι έκαναν λάθος».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Πρίντεζης δεν πήγε στη Μάλαγα 17 χρονών σαν άγνωστος παίκτης, αλλά μετά από καριέρα πολλών ετών σε μία σημαντική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ενώ πήρε μέρος και σε φάιναλ φορ. Όλος ο κόσμος ξέρει πως είναι καλός παίκτης. Αν ο Αΐτο πιστεύει πως τώρα δεν είναι καλός ή πως είναι ο χειρότερος παίκτης της ομάδας, εκείνος είναι που θα φταίει γιατί υπό τις οδηγίες του προπονείται τα τελευταία δύο χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση ανήκει στη Μάλαγα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.