Η JORDAN BRAND CLASSIC απονέμει τους τίτλους των MVP

Ο Βασίλειος Χαραλαμπόπουλος από την ομάδα του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Παπαγιάννης από την ομάδα του Περιστερίου βρίσκονται ανάμεσα στους 10 καλύτερους παίκτες που θα παίξουν στον διεθνή αγώνα Jordan Brand Classic.

Ο Βασίλειος Χαραλαμπόπουλος από την ομάδα του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Παπαγιάννης από την ομάδα του Περιστερίου βρίσκονται ανάμεσα στους 10 καλύτερους παίκτες που θα παίξουν στον διεθνή αγώνα Jordan Brand Classic.

Η Jordan Brand, φιλοξένησε την έβδομη ετήσια διοργάνωση Jordan Brand Classic International Camp η οποία πραγματοποιήθηκε από 1η έως 3 Μαρτίου στο Ciutat Esportiva, το χώρο προπόνησης της FC Barcelona, στην οποία συμμετείχαν 41 κορυφαίοι  ταλαντούχοι παίκτες ηλικίας 16 ετών και κάτω, από ολόκληρη την Ευρώπη. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η επιλογή των 10 καλύτερων ταλέντων, οι οποίοι θα παίξουν στο διεθνή αγώνα Jordan Brand Classic στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, στο Barclays Center, στις 13 Απριλίου.

Για να επιλέξει τους διεθνείς φετινούς παίκτες, η Jordan Brand προσκάλεσε 41 Ευρωπαίους κορυφαίους παίκτες από 23 διαφορετικές χώρες, σε ένα τριήμερο προπόνηση όπου περιελάμβανε ασκήσεις δεξιοτήτων, ενδυνάμωσης και τόνωση της φυσικής κατάστασης.

Τη χώρα μας εκπροσώπησαν στη διοργάνωση 3 ταλέντα,  οι Βασίλειος Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Παπαγιάννης και Διονύσης Σκουλίδας.

Το τριήμερο προπόνησης ολοκληρώθηκε με τον αγώνα all-star στο Palau Blaugrana, έδρα της βασίλισσας της Euroleague FCB στην οποία  παραβρέθηκε ο Joan Creus, πρώην συμμετέχων στη διοργάνωση Jordan Brand Classic. Είναι αξιοσημείωτο ότι και οι 3 Έλληνες παίκτες προκρίθηκαν στο All Star Game.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των 10 MVP, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο διεθνή αγώνα Jordan Brand Classic 2013. Το δυναμικό του διεθνούς αγώνα θα συμπληρωθεί με οκτώ επιπλέον παίκτες που έχουν επιλεγεί από ολόκληρο τον κόσμο για να επιδείξουν το ταλέντο τους στις 13 Απριλίου.

Οι MVP που επιλέχτηκαν φέτος είναι οι: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός/Ελλάς), Sergio Garcia (CTEIB/Ισπανία), Stephane Gombauld (INSEP/Γαλλία), Andrea Latorre (Stella Azzurra/Ιταλία), Luc Loubaki (INSEP/Γαλλία), Lovro Mazalin (Cibona Zagreb/Κροατία), Stefan Nikolic (Red Star/Σερβία), Γιώργος 
Παπαγιάννης (Περιστέρι/Ελλάς), Stefan Peno (FC Barcelona/Σερβία) και Joshua Steel (Barking Abbey/Αγγλία).

«Είμαι πάρα πολύ περήφανος που κατάφερα να διακριθώ σε μια τέτοια διεθνή διοργάνωση και  θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Jordan Brand Classic στη Νέα Υόρκη» δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε  «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να είμαι ένας από τους 10 καλυτέρους παίκτες. Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός αλλά ελπίζω για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Η διοργάνωση Jordan Brand Classic περιλαμβάνει επίσης έναν αγώνα με ομάδες από την περιφέρεια της Νέας Υόρκης (New York Regional) και έναν αγώνα αποκλειστικά με αμερικανικές ομάδες (All-American), με κορυφαίους παίκτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε προηγούμενους αγώνες All-American έχουν συμμετάσχει και πολλοί αστέρες του NBA, όπως οι Chris Paul, Carmelo Anthony, Blake Griffin, LeBron James, Amar’e Stoudemire και Kevin Durant. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.