Βασιλακόπουλος: «Να αλλάξει το Ευρωμπάσκετ»

Αναγκαία θεωρεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος την αλλαγή στα τέσσερα χρόνια για τη διεξαγωγή του Ευρωμπάσκετ.

Αναγκαία θεωρεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος την αλλαγή στα τέσσερα χρόνια για τη διεξαγωγή του Ευρωμπάσκετ. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ τόνισε πως θα πρέπει να μειωθούν οι αγώνες σε κάθε χρονιά, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τους παίκτες στο μέλλον.

Αρχικά, τόνισε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»: «Δυστυχώς με το μόνο που ασχολείται η FIBA Europe είναι να αυξάνει τους αγώνες χωρίς σοβαρό σχέδιο. Δεν αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής και είναι σαν να μη βλέπει τα προβλήματα που δημιουργούνται».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι επιτακτική ανάγκη το Ευρωμπάσκετ να αρχίσει να γίνεται κάθε τετραετία πλέον. Δεν βρίσκονται πλέον εύκολα χώρες για να αναλάβουν τη διοργάνωση λόγω της κρίσης και η Σλοβενία που θα φιλοξενήσει του χρόνου το Ευρωμπάσκετ είναι χρεωμένη, ενώ δείτε τι συμβαίνει και στις διοργανώσει εφήβων, νέων κ.λπ. που τις φιλοξενούν πλέον μόνο χώρες της Ανατολικής Ευρώπης με τις παροχές που προσφέρουν να είναι τραγικές. Όμως υπάρχει και άλλο σοβαρό πρόβλημα. Οι παίκτες δεν είναι μηχανές να δίνουν σε ετήσια βάση 60-70 αγώνες. Είδατε εξάλλου και πόσα θανατηφόρα περιστατικά είχαμε την τελευταία διετία στο ποδόσφαιρο. Δεν αντέχει ο ανθρώπινος οργανισμός και γι’ αυτό αποχωρούν όλο και περισσότεροι παίκτες από τις εθνικές. Αυξήθηκαν οι ομάδες, προστέθηκαν και πάλι τα προολυμπιακά τουρνουά, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.