Το πρωί στο παιχνίδι της για τις θέσεις 9-16 είχε ευκαιρία για …ρεβάνς. Αντιμετώπισε την κινεζικής καταγωγής Αλεξάνδρα Ζου, από την οποία είχε χάσει με 3-0 σετ στο 2ο στάδιο των αγώνων. Έχασε δύσκολα τα δύο πρώτα σετ κι έδειξε ότι μπορούσε να διεκδικήσει κάτι ουσιαστικό. Πράγματι, μείωσε εκείνη με οριακή διαφορά και παίζοντας ακόμα πιο σταθερά στη συνέχεια έκαμψε την αριστερόχειρα αντίπαλο με 3-2 σετ (9-11, 11-13, 11-9, 11-7, 11-6).
Για τις θέσεις 9-12 συνάντησε την Κέντρα Μόλναρ από την Ουγγαρία. Με εξαίρεση το 2ο σετ είχε ξανά σταθερή απόδοση, ήταν προσεχτική τα πιο κρίσιμα σημεία και επικράτησε με 3-1 (11-9, 1-11, 11-9,11-9). Έτσι έφτασε στον αγώνα για τις θέσεις 9-10 όπου αναμετρήθηκε με τη Ρωσίδα Λουφία Πουγκόβκινα. Είχε τον τελευταίο λόγο στις καθοριστικές στιγμές των σετ, πήρε τη νίκη με 3-0 και τερμάτισε στην 9η θέση (11-9, 13-11, 11-8).
Οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της Γκαϊντατζή στη Γαλλία είχαν ένα ακόμα αντίκρισμα. Χάρη στην είσοδό της στη 16άδα η Καβαλιώτισσα αθλήτρια προσκλήθηκε με επίσημο έγγραφο στο φετινό Τοπ 14, που αφορά στις παγκορασίδες, οι οποίες έχουν γεννηθεί το 2007. Το ετήσιο τουρνουά θα διεξαχθεί στο Βέλγιο στις 20 και 21 Οκτωβρίου κι έχει την επωνυμία Masters Minimes. Το διοργανώνουν η βελγική ομοσπονδία του αθλήματος και μεγάλη εταιρεία ειδών επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε συνεργασία με τη γαλλική ομοσπονδία και υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (E.T.T.U.) και οι συμμετοχές προκύπτουν από τις θέσεις των αθλητριών στο Euro Mini Champs. Οι διοργανωτές επίσης, έχουν το δικαίωμα να δώσουν 2 wild cards για τα κορίτσια και τέσσερις για τα αγόρια, ενώ κάθε χώρα μπορεί να εκπροσωπηθεί μάξιμουμ από δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Η σχέση των δύο αγώνων έφερε στην Αλσατία και τον θρυλικό Βέλγο, πρώην πρωταθλητή Ευρώπης και δευτεραθλητή κόσμου Ζαν Μισέλ Σέιβ, που είναι από τους βασικούς πρεσβευτές. Όπως τονίστηκε στην ελληνική αποστολή θα ενημερωθεί και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., η οποία θα πρέπει να δώσει άδεια για τη συμμετοχή.