ΑΕΚ: Ο Σιμόες τρέχει με… 200 (pic, vid)

Ο Αντρέ Σιμόες ήρθε στην ΑΕΚ το 2015 και έξι χρόνια μετά συμπλήρωσε 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ένωσης.

Ο Αντρέ Σιμόες ήρθε στην ΑΕΚ το 2015 και έξι χρόνια μετά συμπλήρωσε 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ένωσης.

Το καλοκαίρι του 2015 η ΑΕΚ επέστρεφε στη Super League μετά από δύο χρόνια περιπλάνησης στις μικρότερες κατηγορίες. Μια από τις μεταγραφές που την ενίσχυσαν ήταν ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος ερχόταν από την άσημη Μορεϊρένσε.

Έξι χρόνια μετά, ο 31ος ετών Πορτογάλος χαφ αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς παίκτες της Ένωσης και φυσικά έναν από τους αρχηγούς της.

Ο Σιμόες στον αγώνα με τον ΟΦΗ ήρθε από τον πάγκο για να αγωνιστεί λίγο περισσότερο από 15 λεπτά, καταγράφοντας την ίδια στιγμή τη 200στη του παρουσία με τη φανέλα της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Το ντεμπούτο του Πορτογάλου με τα “κιτρινόμαυρα” πραγματοποιήθηκε στις 25 Αυγούστου του 2015 και το 3-0 επί του Πλατανιά στο Ολυμπιακό Στάδιο

Το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ σημειώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 2016 και το 4-0 επί του Λεβαδειακού στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου είχε ανοίξει το σκορ.

Δείτε τις επιδόσεις του Αντρέ Σιμόες:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.