Yπερήφανος χορηγός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Betsson!

Σε μία λαμπρή βραδιά, που έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Αθλητισμού στο ΟΑΚΑ, ανακοινώθηκε πως το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα είναι και την επόμενη χρονιά στην Ελλάδα και μάλιστα στο ΟΑΚΑ, με την Betsson να αποτελεί ξανά Επίσημο Χορηγό της διοργάνωσης.

Από τις 8 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου η καρδιά του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπάει στην χώρα μας με την Betsson να είναι αρωγός στις προσπάθειες των οδηγών. Το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης, με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να δηλώνει πως «Φέρνουμε το Ράλλυ των Θεών στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ» με την αναλυτική παρουσίαση του
σπουδαιότερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς για την Ελλάδα να πραγματοποιείται στη συνέχεια από την Αλυτάρχη του αγώνα, κ. Ανίτα Πασαλή και τον βετεράνο οδηγό αγώνων, τον κ. Στράτη Χατζηπαναγιώτου «Στρατισίνο».

Η εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στο κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, με μια φαντασμαγορική υπερειδική διαδρομή μπροστά στα μάτια δεκάδων χιλιάδων θεατών όπου η Betsson θα έχει τον δικό της χώρο και θα προσφέρει εκπλήξεις και δώρα στον κόσμο που θα ζήσει από κοντά την ένταση της μεγάλης διοργάνωσης.

Οι διαδρομές που παρουσιάστηκαν ήταν συνολικά τρεις: Η γνωστή ειδική διαδρομή «Χαρβάτι» (14,02 χλμ.) στην Κορινθία, η Ε.Δ. «Λειβαδιά» (21,21 χλμ.), γνωστή ως «Ευαγγελίστρια» τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και μια διαδρομή που θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά. Πρόκειται για τη «Δάφνη», στο Δήμο Τανάγρας, με μήκος 17,45 χλμ. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ώρες τον διαδρομών θα ανακοινωθούν άμεσα. Κατά την παρουσίαση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 ο Managing Director της Betsson.gr, Θάνος Μαρίνος, τόνισε από την πλευρά του ότι «Η Betsson, ως κορυφαία στοιχηματική εταιρεία, από την προηγούμενη χρονιά συμπορεύεται με το όραμα του υπουργού. Όταν μας παρουσιάστηκε αυτή η χορηγική ιδέα είχαμε κάποιες δεύτερες σκέψεις σαν εταιρεία
καθώς έμοιαζε κάπως δύσκολο να μπορούμε να συνεργαστούμε όπως θα θέλαμε, όμως το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και δικαίωσε και τον υπουργό και τους συνεργάτες του. Βρήκαμε ομάδες οι οποίες λειτουργούν όπως λειτουργεί κάθε επιχείρηση. Δηλαδή, ενσωματώνει το όραμα, το παρουσιάζει και το εκτελεί. Είναι πολύ ενθαρρυντικό που βρίσκουμε στο Δημόσιο έναν τέτοιο μηχανισμό.

Από εκεί και πέρα εμείς ως εταιρεία, μέσα από την στοιχηματική άδεια που έχουμε πάρει, και φορολογούμαστε αλλά και είμαστε πάρα πολύ κοντά στην κοινωνία. Γιατί έτσι μόνο μπορούμε να έχουμε την δύναμη να ζητάμε και από την κοινωνία να μας εμπιστευτεί. Από εκεί και πέρα, η εταιρεία πέρσι σαν παγκόσμιο brand έχει αποκομίσει τα μέγιστα από την χορηγία και βεβαίως προσδοκά την ίδια ανταπόκριση και φέτος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες, πρωτίστως στους οδηγούς αλλά και στην εκτελεστική επιτροπή με το αποτέλεσμα να μιλάει από μόνο του αναφορικά με το έργο της. Τέτοιον αγώνα δεν είχαμε ξαναδεί και πιστεύω και ο φετινός αγώνας θα είναι
αντάξιος όλων των προσδοκιών μας.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.