Αποθεωτική υποδοχή για τα “χρυσά” παιδιά! (pics, vids)

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο "Ελ. Βενιζέλος", καθώς ήταν αποθεωτική η υποδοχή στους Παραολυμπιονίκες του Τόκιο, Γκαβέλα, Γκαραγκάνη, Πολυχρονίδη, Ντέντα και Πυργιώτη.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο “Ελ. Βενιζέλος”, καθώς ήταν αποθεωτική η υποδοχή στους Παραολυμπιονίκες του Τόκιο, Γκαβέλα, Γκαραγκάνη, Πολυχρονίδη, Ντέντα και Πυργιώτη.

Παρουσία του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρήτη και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και πλήθους κόσμου, επέστρεψε στην Ελλάδα το τελευταίο γκρουπ των Παρολυμπιονικών μας.

Οι Νάσος Γκαβέλας και ο Σωτήρης Γκαραγκάνης, οι οποίοι κέρδισαν στα 100μ. Τ11 το χρυσό μετάλλιο, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης που επέστρεψε στην χώρα μας με δύο μετάλλια στο BOCCIA, αλλά και η Ελληνική ομάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Κατερίνα Πολυχρονίδη, Άννα Ντέντα. Χριστίνα Ντέντα, Αναστασία Πυργιώτη (αναπληρωματική) και Γιάννης Πυργιώτη (αναπληρωματικός) επέστρεψαν στην Ελλάδα από το Τόκιο μέσω Ντουμπάι, ενώ το απόγευμα της Τρίτης, θα παραβρεθούν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα τους υποδεχθεί ο Πρωθυπουργός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.