Παναθηναϊκός: Ιστορική “πρώτη” για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Στο γήπεδο της Ηλιούπολης έγινε η ιστορική πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού μετά από δεκαετίες "αδράνειας".

Στο γήπεδο της Ηλιούπολης έγινε η ιστορική πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού μετά από δεκαετίες “αδράνειας”.

Οι Πράσινες πάτησαν και πάλι το χορτάρι και άρχισαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα βρει τον Παναθηναϊκό στις εθνικές κατηγορίες.

Στην πρώτη συνάντηση ήταν παρούσες όλες οι αθλήτριες που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα και πρόκειται για τις εξής: Φαίδρα Λόγου (επιθετικό χαφ), Ματίνα Νταρζάνου (χαφ), Χαρά Δημητρίου (χαφ), Βασιλική Λαζανά (χαφ) , Μαρία Χριστοφορίδη (επιθετικός) , Στέλλα Ντζάνη (επιθετικός), Βούλα Μανέτα (αμυντίκος), Κατερίνα Αναστασίου (αμυντικός).

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Γιάννης Χαραλαμπίδης τόνισε: «Αρχικά θέλω να πω ότι είναι μεγάλη πρόκληση για μένα που αναλαμβάνω το χτίσιμο της ομάδας που αρχίζει από το μηδέν. Πόσω μάλλον όταν αυτή η ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός.

Η διοίκηση του Συλλόγου έφτιαξε πολύ γρήγορα ένα πολύ ισχυρό σύνολο το οποίο είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία που θα αγωνιστεί.

Ο πρωταθλητισμός θα είναι πάντα ο στόχος μας, όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό αλλά παράλληλα θέλουμε να στήσουμε την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και τα επόμενα χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας