Χερουβείμ: “Το μετάλλιο μου δίνει δύναμη”

Πλώρη για νέες μεγάλες διακρίσεις έχουν βάλει οι ιστιοπλόοι μας.

Η εντυπωσιακή παρουσία τους και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα TECHNO 293 του Ταλίν της Εσθονίας αποδεικνύει στην πράξη ότι οι Ελληνες ιστιοπλόοι έχουν παρόν και μέλλον. Το επίπεδο παραμένει υψηλό και πανάξια η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος.

Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας και όχι μόνο οι αθλητές και οι αθλήτριές μας προπονούνται σκληρά σε καθημερινή βάση κι έχουν βάλει πλώρη για πολύ μεγάλες διακρίσεις. Καθρέπτης τους είναι ο αγωνιστικός θαλάσσιος στίβος και τα μετάλλια σε πολλές μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις δύο νέων παιδιών που κατέκτησαν μετάλλια στο Ταλίν.

Ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία Youth Boys Πέτρος Κονταρίνης του Α.Ο. Θαλασσίων Αθλημάτων είπε: «Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος λόγω των εξαιρετικών αντιπάλων και των καιρικών συνθηκών. Είχε πολύ αέρα και κρύο. Έκανα την προσπάθειά μου και δικαιώθηκα. Είμαι χαρούμενος και στόχος μου είναι ο πρωταθλητισμός. Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα φτάσω ακόμα πιο ψηλά. Αγαπώ αυτό που κάνω και για να τα καταφέρω επιβάλλεται να δουλεύω καθημερινά όσο γίνεται περισσότερες ώρες. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή».

Η χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία Plus U19 Μαρίνα Χερουβείμ του Ν.Α.Ο. Βάρης Βάρκιζας δήλωσε: «Ηταν μια απαιτητική εβδομάδα αγώνων με δύσκολες καιρικές συνθήκες και υψηλό ανταγωνισμό. Αυτό το μετάλλιο μου δίνει δύναμη και θάρρος να συνεχίσω την αθλητική μου πορεία και να θέσω νέους στόχους για το μέλλον. Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου που είναι πάντα στο πλευρό μου και με στηρίζει σε κάθε μου βήμα. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, τον ναυτικό όμιλο Βάρης Βάρκιζας και όλα τα άτομα που με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.