Παραολυμπιακοί Αγώνες: Έκτος ο Παπαγγελής

Συντρίβοντας το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ. ο Νίκος Παπαγγελής κατέκτησε την έκτη θέση στα 3.000μ. ατομικό πουρσουίτ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Συντρίβοντας το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 3:52.546 από τις 31 Ιουλίου 2021 (ΟΑΚΑ) και ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του με επίδοση 3:47.605 ο Νίκος Παπαγγελής κατέκτησε την έκτη θέση στα 3.000μ. ατομικό πουρσουίτ, στους Παραολυμπιακούς αγώνες “ΤΟΚΙΟ 2020”.

Αρχικά ο Παπαγγελής τερμάτισε στην έβδομη θέση αλλά η Επιτροπή ακύρωσε τον Βέλγο ποδηλάτη VROMANT Ewoud και έτσι ο Νίκος Παπαγγελής ανέβηκε μια θέση.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί κατάφερα να τερματίσω στην έκτη θέση στην πρώτη μου Παραολυμπιάδα κάνοντας ένα ρεκόρ σχεδόν 5 δευτερόλεπτα καλύτερο από το προηγούμενο που είχα. Η ατομική καταδίωξη δεν είναι ένα αγώνισμα που κυνηγούσαμε αλλά αποδείχθηκε ότι και αυτό έφερε μια μεγάλη επίδοση. Ο επόμενος αγώνας μου είναι στις 31 Αυγούστου όπου είναι στον δρόμο και είναι ο αγώνας που στοχεύουμε. Αισθάνομαι ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ και αγωνίζομαι για την Ελλάδα. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και όσους με στηρίζουν στην Ελλάδα. Ευχαριστώ και τον προπονητή μου τον κ. Βαρβεράκη” δήλωσε ο Παραολυμπιονίκης Νίκος Παπαγγελής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.