Novasports καύσωνας διαρκείας!

Ο Χρήστος Καούρης ξέρει ότι δεν πρόκειται να γλιτώσει εύκολα από τη ζέστη - όχι τουλάχιστον με τη σεζόν που έρχεται!

Τι να σας πω, ζεσταίνομαι. Καύσωνας, σαραντάρια και βάλε, κλιματισμός και ανεμιστήρες και παγωμένα ντους. Κάποια στιγμή, που θα πάει, θα περάσει, κάπου προς το δεκαπενταύγουστο, μπορεί και νωρίτερα. Αλλά τι να το κάνεις, η θερμοκρασία δεν θα πέσει – τουλάχιστον σε όσους έχουν Nova. Μην τα ξαναλέμε, η πιο hot σεζόν είναι εδώ.

Ξεχάστε και όσα ξέρατε, γιατί τα κανάλια novasports έγιναν εννέα. Και επειδή ξέρω ότι είσαστε κάπως δύσκολοι στις αλλαγές, τα οργανώσαμε όλα, να ξέρετε τι σας γίνεται, να πλοηγείστε στο τηλεκοντρόλ σας με ευκολία και να μην χάνετε λεπτό από γκολ, καλάθια, καρφιά, μπακχαντ και πάει λέγοντας.

Πως λέμε αριστερό κροσέ και γκολ; Ένα τέτοιο πράγμα θα γίνει φέτος.

Αν είστε παραδοσιακοί τύποι, Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Παρί στη μπάλα, ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ στο μπάσκετ, Φέντερερ στο τένις, το κατάστημα είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει. Τα πιο βαριά χαρτιά του αθλητισμού είναι εδώ, έτοιμα να σκορπίσουν αστρόσκονη στο σαλόνι σας. Όταν έχουν ντέρμπι, θα διαλέγετε τα πρωτεύοντα: Novasports Prime. Εκεί θα βρίσκετε το παιχνίδι για το οποίο οι φίλοι σας θα παίρνουν θέση στον καναπέ σας.

Τη Novasports δημοσιογραφική ομάδα την είδατε άλλωστε. Αφού ο Παπαβασιλείου φλέρταρε με το εγκεφαλικό ακούγοντας ισπανικά, γαλλικά και γερμανικά, αποφασίσαμε να τα μοιράσουμε. La Liga στο Novasports1, Ligue 1 στο Novasports 2, Bundesliga στο Novasports3. Να μην ψάχνεστε κι εσείς, να βγάλει και τη σεζόν ο Γρηγόρης, δεν είναι να παίζεις με αυτά. Τώρα πάλι αν κάπου εκεί πετύχετε και Ολλανδία, Βέλγιο, Championship Αγγλίας, MLS και κύπελλα 5 διαφορετικών πρωταθλημάτων, μάλλον δεν θα ενοχληθείτε ιδιαίτερα. Για το ταίρι σας δεν παίρνω όρκο, κάντε από τώρα μια συζήτηση.

«Εγώ είμαι Ευρωλιγκάτος και δεν θέλω να χάνω ματς, όσα ποδόσφαιρα κι αν έχει», πετάγεται ο Στέφανος, ο wannabe Ομπράντοβιτς. Μάλιστα, τακτοποιημένο σε έχουμε και εσένα και τους ομοϊδεάτες σου. Novasports 4 και 5, τα κανάλια της ακμής. Σπυριάρες μπάλες παντού, Eurocup και Euroleague, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκος και Προμηθέας, ματσάρες που κρίνονται στο σουτ, θα βλέπετε Καρύδα και στον ύπνο σας. Το νου σας με την ένταση, πέρσι ξύπνησα το παιδί ενός συνδρομητή σε ένα κάρφωμα του Λούτσιτς: true story. Σαν να μην σας έφταναν αυτά, πάρτε για δωράκι διοργανώσεις της FIBA από το προσεχές φθινόπωρο, ξεκινώντας από τα παράθυρα και φτάνοντας ως το Παγκόσμιο Κύπελλο. Greek Freakιαστικά πράγματα.

Ο Λώλης βγαίνει από τη χειμερία νάρκη, γραπώνει Πρίντεζη και Μπαϊρακτάρη και ξαμολιούνται στο τάραφλεξ του βόλεϊ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο Λιώρης άκουσε Γουίμπλεντον και ATP Cup και Davis Cup και αφήνει μαλλί όπως Τσιτσιπάς, ο Κουζούλης ξεσκονίζει τα μπαστούνια του γκολφ και προσπαθεί να αποφύγει τις γκαζιές και τα κροσέ του Στρούμπου. Το νέο κανάλι NovasportsNews είναι ξαδελφάκι με το αγαπημένο σας novasports.gr. Χαμός, σας λέω.

Οι φήμες που θέλουν την δημοσιογραφική ομάδα να έχει απομονωθεί σε απόρρητη τοποθεσία για προετοιμασία ενόψει της πιο συναρπαστικής novasports σεζόν ever ελέγχονται: τι στο καλό, όλο και κάποια φωτογραφία θα είχε ξεφύγει στο Instagram της Λίλας και της Δώρας. Το σίγουρο είναι ότι όλοι μας είμαστε ενθουσιασμένοι, γιατί η νέα εποχή Novasports είναι εδώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.