Για πάντα στην Έβερτον ο Σίμους Κόλμαν! (pic)

Ο Σίμους Κόλμαν θα παρατείνει την παραμονή του στην Έβερτον για 14η σεζόν, αφού επιβεβαιώθηκε ότι υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο.

Ο διεθνής Ιρλανδός αμυντικός επρόκειτο να εισέλθει στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του στο «Merseyside», αλλά τώρα δεσμεύτηκε με τον αγγλικό σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Έχει πραγματοποιήσει 350 εμφανίσεις με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού από τον Ιανουάριο του 2009, όταν αποκτήθηκε με μόλις 60.000 λίρες από τη Σλίγκο Ρόβερς.

Αναμφίβολα οι πιο χρήσιμες 60 χιλιάδες λίρες που έχει ξοδέψει ποτέ ο σύλλογος. Ο Κόλμαν, κλείνει τα 33 του χρόνια τον Οκτώβριο, οπότε πιθανότατα θα δει την καριέρα του να ολοκληρώνεται με τη «γαλάζια» φανέλα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτή την εξέλιξη, όλοι οι οπαδοί γνωρίζουν πόσο σημαντικό έγινε αυτό το κλαμπ για μένα, από την πρώτη μέρα. Είναι μεγάλη τιμή να παρατείνω την παραμονή μου εδώ. Πάντα κατεβάζω το κεφάλι και συνεχίζω να δουλεύω σκληρά, οπότε ο σύλλογος αποφάσισε να με ανταμείψει. Οι συζητήσεις με το διοικητικό συμβούλιο και τον διευθυντή ήταν άμεσες. Δεν είναι κάτι που απλά ήθελα να μου δοθεί. Δούλεψα πολύ σκληρά την περασμένη σεζόν και πιστεύω ότι τα πήγα αρκετά καλά στα παιχνίδια που έπαιξα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.