ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Μανθογιάννης

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Σταύρο Μανθογιάννη, ο οποίος θα παραμείνει "φύλακας άγγελος" των γκολπόστ.

Με τα “ασπρόμαυρα” θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Σταύρος Μανθογιάννης.

Ο 21χρονος Έλληνας αποτελεί “προϊόν” των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και οι ιθύνοντες της ομάδας δεν άφησαν τον ταλαντούχο τερματοφύλακα να φύγει από την Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον αθλητή, Σταύρο Μανθογιάννη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Ο 21χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 19/06/2000, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του ‘Δικεφάλου’ και δημιουργεί παραστάσεις στην κορυφαία κατηγορία υδατοσφαίρισης ανδρών στην Ελλάδα με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ Prima Holidays.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Σταύρος Μανθογιάννης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τους αδερφούς Νικολαΐδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
Στο χέρι μας είναι η χρονιά που έρχεται να είναι γεμάτη νίκες και συγκινήσεις. Θα προσπαθήσω να συνεισφέρω τα μέγιστα στον ΠΑΟΚ και να έχω μείζονα ρόλο στις επερχόμενες επιτυχίες του σωματείου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.