Γενηδουνιάς: “Με βάση την εμφάνιση μας δεν αξίζαμε τη νίκη” (vid)

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φερεντσβάρος, αλλά και το που κρίθηκε η αναμέτρηση με τους Ούγγρους.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Γενηδουνιά δεν άξιζε να κερδίσει το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος. Παράλληλα ο Έλληνας πολίστας αναφέρθηκε στον τρόπο που άρχισε η χρονιά για τους “ερυθρόλευκους” και την εξέλιξη της.

“Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στον παίκτη λιγότερο, από την αρχή δε βγάζαμε τις άμυνες. Στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο η Φερεντσβάρος μας σταμάτησε εκεί που έπρεπε. Πήραν ένα προβάδισμα στο τρίτο οκτάλεπτο τριών γκολ και ήταν δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε δεν τα καταφέραμε, δεν είχαμε ζωντάνια, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία. Με βάση την εμφάνιση μας δεν αξίζαμε τη νίκη”, δήλωσε αρχικά ο Γεννηδουνιάς και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Ο τερματοφύλακας της Φερεντσβάρος ήταν αρκετά καλός σήμερα. Έκανε σημαντικές επεμβάσεις, αλλά ήταν καλύτερη η άμυνα τους. Βάζανε τα μπλοκ εκεί που έπρεπε, επαναλαμβάνω ότι ο τερματοφύλακας τους ήταν πολύ καλός. Αρχίσαμε τη χρονιά καλά με πολλά προβλήματα. Το 2022 έχουμε κάνει πολλά λάθη και πήραμε αυτό που αξίζαμε”.

Δείτε τις δηλώσεις του:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.