Ολυμπιακός-Ραντνίτσκι 11-7 Σαρωτικός και απόλυτος εντός έδρας

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 11 - 7 επί της Ραντνίτσκι και διατήρησε το απόλυτο στην έδρα του, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για το Champions League.

Ο Ολυμπιακός άρχισε με το… δεξί και τις υποχρεώσεις του στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε με 11-7 επί της Ραντνίτσκι στο κολυμβητήριο “Πέτρος Καπαγέρωφ” και έκανε ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στο Final – 8 της διοργάνωσης. Οι “ερυθρόλευκοι” μπορεί να είχαν κάποια προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, αλλά με τρια συνεχομενα γκολ έφτασαν τη διαφορά στο +2 (6-4) στη λήξη του δεύτερο δεκάλεπτου.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν άναρχο, με τους Σέρβους να μην εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να ξεφύγουν στο σκορ. Τελικά ο Ολυμπιακός διατήρησε το απόλυτο στην έδρα του και συνεχίζει με καλύτερη ψυχολογία για τις επόμενες του υποχρεώσεις.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-1, 1-1, 4-2

Διαιτητές: Βοεβόντιν (Ρωσία), Τσβαρτ (Ολλανδία)

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος):Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς

ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ (Ούρος Στεφάνοβιτς):Μιλουτίνοβιτς, Μπράνκοβιτς, Στανόγεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 2, Ραντούλοβιτς, Ουκρόπινα 1, Πλιέβανσιτς, Τόχολ, Μίλισιτς 1, Λούκιτς 1, Βρλιτς, Τοντορόφσκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.