Ολυμπιακός: Ο Κραβαρίτης νέος τεχνικός στο πόλο Γυναικών

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης του Ολυμπιακού, για την αντικατάσταση του Αλεξάνταρ Τσίριτς στον πάγκο της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του συλλόγου.

Ο 51χρονος τεχνικός, ο οποίος «έγραψε ιστορία» ως παίκτης των «ερυθρολεύκων» επί σειρά ετών, κατακτώντας μάλιστα το Champions League του 2002, επιστρέφει στο λιμάνι με στόχο να οδηγήσει τη γυναικεία ομάδα ξανά στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Κραβαρίτης εργάστηκε για αρκετά χρόνια στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, ως βοηθός πρώτα του Βαγγέλη Πάτερου και μετά του Θοδωρή Βλάχου. Στο πλευρό του τελευταίου βρέθηκε και στην εθνική ομάδα, με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, όπου η «γαλανόλευκη» κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Ως πρώτος προπονητής -πάντα σε επίπεδο ανδρών- έχει δουλέψει στον Υδραϊκό, το Παλαιό Φάληρο και πέρυσι στον ΝΟ Πατρών, τον οποίο οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου στην Α2 και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Επιπλέον, ήταν ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής εφήβων, με την οποία πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018, στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Κραβαρίτη είχε ακουστεί πολύ έντονα πέρυσι, ως πιθανού αντικαταστάτη του Θοδωρή Βλάχου στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του συλλόγου, πριν οι «ερυθρόλευκοι» καταλήξουν τελικά στον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς.

«Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του, θα κάνω τα πάντα για να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα του γυναικείου πόλο τα τελευταία χρόνια, έχει πετύχει σπουδαία επιτεύγματα, έχει γράψει ιστορία. Σε αυτή την κατεύθυνση θέλω να συνεχίσουμε. Είμαι στενά συνδεδεμένος με τον Ολυμπιακό. Μια ζωή είμαι εδώ, από τα οκτώ μου χρόνια στον υγρό στίβο του Ολυμπιακού και έχω περάσει από διαφορετικά πόστα! Είναι για εμένα μια νέα πρόκληση και ανυπομονώ να βρεθούμε με τα κορίτσια και να ξεκινήσουμε» δήλωσε ο Δημήτρης Κραβαρίτης στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.