Ολυμπιακός-Σαμπαντέλ 11-7: Back to back για τις “ερυθρόλευκες” γοργόνες (vids)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 11-7 επί της Σαμπαντέλ στο "Παπαστράτειο κολυμβητήριο" και πανηγύρισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον ευρωπαϊκό τίτλο της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά στον τελικό της Euroleague με την Σαμπαντέλ και κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά τον ευρωπαϊκό τίτλο. Οι “ερυθρόλευκες” με έξι διαφορετικές σκόρερ έφτασε στη νίκη με 11-7 με κορυφαία την Μυριοκεφαλιτάκη, η οποία πέτυχε 3 γκολ. Καλή εμφάνιση και από την Ελευθερία Πλευρίτου που πέτυχε 2 γκολ

Η Σαμπαντέλ αντέδρασε στον επιθετικό πλουραρισμό των “ερυθρόλευκων” στο τρίτο οκτάλεπτο μείωσε δύο φορές τη διαφορά στα δύο γκολ από τον Ολυμπιακό, ωστόσο η ομάδα του Πειραιά απάντησε άμεσα και διατήρησε το προβάδισμα. Ο ελληνικός σύλλογος είχε σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τη “σκυτάλη” του σκορ και στο τέλος πανηγύρισε τον τίτλο για δεύτερη διαδοχική χρονιά αποδεικνύοντας ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου 2, Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Ράνι, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σταματοπούλου.

Σαμπαντέλ (Νταβίντ Πάλμα): Έστερ, Ορτίθ, Γκαμες 1, Φαν ντερ Σλοτ 1, Σεράνο, Στέφενς 2, Σόχι, Γκαρσία, Φόρκα 1, Έγκενς, Πέρες 1, Γκονζάλες 1, Καράσκο.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-1, 3-3, 3-2

Διαιτητές: Βένγκενροτ (Ελβετία), Ράκοβιτς (Σερβία)

Μετά την λήξη του αγώνα μίλησαν οι αθλήτριες του Ολυμπιακού, Ελευθερία Πλευρίτου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου και Έλενα Ξενάκη:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.