Πόλο: “Μεταγραφάρα” ο Εθνικός με Ελληνιάδη

Ο Εθνικός Πειραιώς και το γυναικείο τμήμα πόλο, ανακοίνωσαν την κορυφαία μεταγραφική τους κίνηση τα τελευταία χρόνια.

Ο Εθνικός Πειραιώς και το γυναικείο τμήμα πόλο, ανακοίνωσαν την κορυφαία μεταγραφική τους κίνηση τα τελευταία χρόνια και σίγουρα την κορυφαία στη γυναικεία υδατοσφαίριση την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο “Αυτοκράτορας” ανακοίνωσε την απόκτηση της Έλενας Ελληνιάδη, αποκτώντας έτσι εμπειρία και ποιότητας, αλλάζοντας επίπεδο και χαρίζοντας ανταγωνισμό στο φετινό πρωτάθλημα. Η Έλενα Ελληνιάδη, πάρα το νεαρό της ηλικίας της, έχει πολλές συμμετοχές σε υψηλού επιπέδου αγώνες, εντός και εκτός των συνόρων. ανακοίνωση των Πειραιωτών «Με μεγάλη χαρά, ο Εθνικός Πειραιώς και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Έλενα Ελληνιάδη, για τα επόμενα τρία χρόνια!

Η Έλενα Ελληνιάδη έχει γεννηθεί το 1999 και αγωνίζεται ως επί το πλείστον ως περιφερειακός, αλλά με άνεση μπορεί να παίξει στην άμυνα φουνταριστού και έρχεται στον «Αυτοκράτορα» για να προσφέρει πολλά στο σύνολο που θέλει να φτιάξει ο Κώστας Φιτσανάκης. Αποτέλεσε σταθερή αξία για τις μικρές Εθνικές ομάδες από πολύ νωρίς στην καριέρα της, ενώ έχει κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων του Μπακού, το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Νέων γυναικών στη Χάγη. Έχει συμμετάσχει επίσης σε Παγκόσμια πρωταθλήματα Νέων γυναικών και επιπροσθέτως έχει αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα γυναικών, έχοντας κληθεί πολλές φορές σε αυτήν. Σε συλλογικό επίπεδο έδειξε το ταλέντο της στον ΑΝΟ Γλυφάδας και εν συνεχεία αγωνίστηκε στον ΝΟ Βουλιαγμένης, κάνοντας μεγάλα παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα, συμμετέχοντας σε τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου. Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Εθνικού Πειραιώς, τόνισε στο ethnikoswaterpolo.gr:

«Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος ανοίγει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στη Βουλιαγμένη και εύχομαι καλή συνέχεια. Νιώθω μεγάλη χαρά που είμαι μέλος της οικογένειας του Εθνικού Πειραιώς, μια μεγάλη ομάδα, με ξεχωριστή ιστορία. Ελπίζω να δικαιώσω τις προσδοκίες της νέας μου ομάδας, να κατακτήσω νέους στόχους και ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνει η διοίκηση και ο κ. Κολοβός, καθώς και η τεχνική ηγεσία προς το πρόσωπό μου» 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.