Εθνικός: Επτά πρώην παίκτες κινούνται νομικά για τα δεδουλευμένα

Σύμφωνα με ανακοίνωση επτά πρώην παικτών του Εθνικού, γνωστοποίησαν ότι θα διεκδικήσουν νομικά τα δεδουλεμένα χρήματα που τους οφείλει ο σύλλογος.

Επτά πρώην παίκτες του Εθνικού αποφάσισαν να «στραφούν» νομικά κατά του συλλόγου, προκειμένου να διεκδικήσουν τα χρήματα τους. Μάλιστα την ανακοίνωση υπογράφουν οι Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, Ιωάννης Μπεριστιάνος, Κωνσταντίνος Βιτέλας, Διονύσιος Θεοδόσης Παπαλουκάς, Αναστάσιος Βαλλιανάτος, Γεώργιος Κατσαγούνος, Αντώνιος Δροσόπουλος και αναφέρουν ότι η διοίκηση τους έδωσε ψέματα και υποσχέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρά τις συνεχιζόμενες καθυστερήσεις πληρωμών, ακόμα και μετά από αναπάντητα μηνύματα και κλήσεις μας προς τους αρμόδιους, καθώς και τον πρόεδρο της ομάδας μας, όλοι οι αθλητές της ομάδας υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023, επέδειξαν υπομονή και απύθμενο ήθος, πετυχαίνοντας τους στόχους που είχε θέσει η ομάδα με αποκορύφωμα την συμμετοχή της στο φαιναλ φορ του κυπέλλου. Σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου, βάλαμε πλάτη στις καθυστερήσεις των πληρωμών και δεν κοινοποιήσαμε τα προβλήματα που υπήρχαν καθ’όλη την διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς.

Η αδιαφορία της διοίκησης ήταν ο κύριος λόγος της απογοήτευσης μας, όμως το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στην ιστορία του συλλόγου μας, αλλά και των προσωπικών μας φιλοδοξιών μας έκαναν να συνεχίσουμε τις σκληρές προπονήσεις.

Πλέον όλοι εμείς που αποχωρήσαμε από την ομάδα, έχουμε ήδη κινηθεί νομικά διεκδικώντας τα δεδουλευμένα.

Τέλος θέλουμε να διευκρινίσουμε πως τα ψέματα και οι υποσχέσεις δόθηκαν από πρόσωπα που διοικούν και διαχειρίζονται μόνο το αντρικό τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού ΟΦΠΦ σπιλώνοντας την ιστορία και την φερεγγυότητα των προκατόχων τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.