Ελλάδα-Κίνα 22-9: Επιβλητική νίκη-πρόκριση (highlights)

Με εντυπωσιακό τρόπο η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών επικράτησε της Κίνας (22-9) και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Ντόχα του Κατάρ.

Δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Κίνα η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, εξασφάλισε μια εύκολη νίκη με τελικό σκορ 22-9 και πήρε την πρόκριση για τα playoffs πρόκρισης στα Προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Ντόχα

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, βρήκε εύκολους πόντους λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας της Κίνας και της δικής της καλής μέρας επιθετικά και δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει τους τρεις βαθμούς. 

Η Εθνική μας ομάδα τερμάτισε δεύτερη σε όμιλο με Ισπανία, Κίνα και Γαλλία και πλέον ετοιμάζεται για τα playoffs πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν.

Κορυφαία της αναμέτρησης αναδείχθηκε η Ελευθερία Γιαννοπούλου, η οποία πέτυχε τα τρία από τα 22 τέρματα της Εθνικής μας ομάδας. 

Τα οκτάλεπτα: 7-2, 4-2, 6-1, 5-4

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 1, Ασημάκη 2, Νίνου 4, Βασιλική Πλευρίτου 4, Γιαννοπούλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Ελληνιάδη, Τριχά 2.

Κίνα (Τζιράλτ Ζανέ): Ζανγκ, Σ. Γιαν, Τζ. Γιαν 2, Τσονγκ 1, Γουάνγκ 1, Λου, Χ. Γουάνγκ, Ντενγκ 3, Νονγκ, Λι, Τσανγκ 2, Β. Ντονγκ, Χ. Γουάνγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.