Εθνική ανδρών: Οι 19 “εκλεκτοί” του Βλάχου

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Θοδωρής Βλάχος γνωστοποίησε τους 19 "εκλεκτούς", στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την ερχόμενη Παρασκευή (11/6, 9:30π.μ) θα αρχίσει η προετοιμασία της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Θοδωρής Βλάχος κάλεσε 19 πολίστες, οι οποίοι πρέπει να παρουσιαστούν στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Η Εθνική ανδρών θα αρχίσει την προετοιμασία το διάστημα 19-22/6 στη Χαλκίδα με την Ισπανία. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Τιφλίδα για το Super Final του World League, το οποίο θα διεξαχθεί από 25/6 έως 2/7.

Τέλος θα κάνει κοινή προετοιμασία με την Ολλανδία (15-18/7) και στις 19 Ιουλίου θα αναχωρήσει για το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κώστας Μουρίκης, Κώστας Γενηδουνιάς, Μάριος Καπότσης, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος–Κανακάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Κάκαρης, Θανάσης Χρυσοσπάθης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Γκιουβέτσης, Κώστας Γουβής (Βουλιαγμένη), Κώστας Γαλανίδης (Απόλλων Σμύρνης), Γιάννης Φουντούλης (Ολυμπιακός), Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης (Μπρέσια), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ) και Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.