Βουλιαγμένη: Γενικός Διευθυντής ο Αφρουδάκης

Ο Χρήστος Αφρουδάκης θα είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής στην Βουλιαγμένη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βουλιαγμένης, ο Χρήστος Αφρουδάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Υδατοσφαίρισης στην ομάδα.

Μάλιστα ο πρώην πολίστας δήλωσε ότι νιώθει ήδη την ευθύνη για τη θέση που αναλαμβάνει εθελοντικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή Υδατοσφαίρισης Ν.Ο.Β. από τον Ολυμπιονίκη και πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας αλλά και της ομάδας του Ν.Ο.Β. Χρήστο Αφρουδάκη.

Η συμβολή του Χρήστου Αφρουδάκη θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη όλων των τμημάτων Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Β. Το γεγονός ότι η συνδρομή του θα είναι σε εθελοντική βάση, υπογραμμίζει τις οικογενειακές σχέσεις που έχει ο Χρήστος με τον Ν.Ο.Β.

Ο Χρήστος Αφρουδάκης δήλωσε σχετικά:

«Από την πρώτη ημέρα που αποφάσισα να αποχωρήσω από την αθλητική δράση, έθεσα εαυτόν στη διάθεση της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Στόχος μου είναι να βοηθήσω εθελοντικά τον Σύλλογο που του προσέφερα και μου προσέφερε πάρα πολλά, τόσο στην αθλητική μου καριέρα, όσο και στην προσωπική μου ζωή.

Νιώθω ηθική υποχρέωσή μου να μεταλαμπαδεύσω στις νέες γενιές έστω ένα μέρος των εμπειριών που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από το άθλημα της υδατοσφαίρισης, σε Συλλογικό και Εθνική επίπεδο, βάζοντας κι εγώ με τη σειρά μου ένα μικρό λιθαράκι στην εξέλιξη και την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Ν.Ο.Β. για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου αναθέτοντάς μου την τιμητική θέση του Γενικού Διευθυντή του Τμήματος Υδατοσφαίρισης.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης