Αφρουδάκης: “Πιο γλυκιά η αποχώρηση με ένα κύπελλο”

Ο Χρήστος Αφρουδάκης αναφέρθηκε στον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Βουλιαγμένη - Ολυμπιακό, αλλά και την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Όπως ανακοίνωσε ο πολίστας θα “κρεμάσει” το σκουφάκι του, μόλις ολοκληρωθεί η πορεία του ΝΟΒ στη διοργάνωση. Μάλιστα ο Αφρουδάκης ισχυρίστηκε ότι θα έχει μια διαφορετική “γλύκα” αν η ομάδα του κερδίσει το Κύπελλο, όμως δεν έχει μεγάλη σημασία το τρόπαιο αλλά η ομάδα.

«Το παιχνίδι, όπως αναμένονταν, ήταν αμφίρροπο. Οι δύο ομάδες πήγαιναν γκολ – γκολ. Στο τέλος παίξαμε τρεις φορές με παίκτη λιγότερο και δεν δεχθήκαμε τέρμα. Η άμυνα αυτή μας έδωσε και την νίκη. Ο ημιτελικός με τον Ολυμπιακό θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Έχουμε ήδη παίξει μέσα σε λίγες ημέρες τέσσερις φορές για το πρωτάθλημα. Εδώ πρόκειται για ένα νοκ-άουτ αγώνα, με διαφορετικό χαρακτήρα. Η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει και θα είναι φαβορί για την Κατάκτηση του κυπέλλου. Σίγουρα θα είναι πιο γλυκιά η αποχώρηση μου από την ενεργό δράση με ένα κύπελλο, αλλά πιστέψτε με δεν δίνω καμία σημασία αυτό. Για μένα προέχει η ομάδα», δήλωσε ο πολίστας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.