Αναχωρεί για την Ολλανδία η Εθνική

Τη Δευτέρα αναχωρεί για το Νίβερνταλ η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, η οποία την Τρίτη (21:00 ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει εκεί την Ολλανδία, στο τελευταίο παιχνίδι της για τα προκριματικά του World League.

Τη Δευτέρα αναχωρεί για το Νίβερνταλ η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, η οποία την Τρίτη (21:00 ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει εκεί την Ολλανδία, στο τελευταίο παιχνίδι της για τα προκριματικά του World League. Το ματς δεν έχει βαθμολογική σημασία, αφού και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί από την τελική φάση της διοργάνωσης, και γι΄αυτό το λόγο ο Ντράγκαν Αντριτς αποφάσισε να αφήσει εκτός πλάνων τους διεθνείς του Πανιωνίου, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους για τον β΄ τελικό του LEN Trophy με τη Σαβόνα (27/4).

Από τους 14 παίκτες που είχε καλέσει για προετοιμασία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Τσαλκάνη, όπερ σημαίνει ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί στην Ολλανδία με μοναδικό τερματοφύλακα τον Φίλιππο Καραμπέτσο. Στη 13άδα περιλαμβάνονται ακόμη οι Βαγγέλης Δελακάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιάννης Φουντούλης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Γιώργος Φουντούλης, Μάνθος Βουλγαράκης, Αλέξανδρος Γούνας, Μίμης Αλιχανίδης και Στέλιος Μιμίδης.

Στην Ολλανδία μεταβαίνουν επίσης ο συνεργάτης του Άντριτς, Κώστας Βαμβακάρης, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος, ο υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης Γιάννης Μοντεσάντος και ο μάνατζερ της εθνικής ομάδας, Αντώνης Αρώνης, ως αρχηγός της αποστολής.

Διαιτητές του αγώνα, που θα διεξαχθεί στην πισίνα της Χετ Ράβιν, θα είναι ο Τούρκος Εμανουέλ Ταϊλάν και ο Ρουμάνος Άντριαν Βάμος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.