Μιράλης: «Θα το σηκώσουμε»

Αισιόδοξος πως ο Πανιώνιος θα καταφέρει να πάρει το τρόπαιο του Len Trophy στην Ιταλία, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μιράλης.

Αισιόδοξος πως ο Πανιώνιος θα καταφέρει να πάρει το τρόπαιο του Len Trophy στην Ιταλία, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μιράλης. Ο πολίστας της ομάδας της Νέας Σμύρνης τόνισε πως το 9-9 της πρώτης αναμέτρησης δεν είναι καταδικαστικό για τους «κυανέρυθρους» και συμπλήρωσε πως το «κλειδί» για τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα. Ο Μιράλης μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Αναλυτικά:

Τι έφταιξε και ο Πανιώνιος δεν πήρε αβαντάζ μετά τον πρώτο τελικό στην έδρα του; «Δεν αποδώσαμε όπως έπρεπε. Η Σαβόνα παρουσιάστηκε όπως ακριβώς την περιμέναμε, όπως την είχαμε μελετήσει. Είχαμε τραγικό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω. Δεν λέω να είχαμε 13/15, αλλά 2-3 γκολ ακόμα έπρεπε να τα είχαμε πετύχει. Είναι αλήθεια, πάντως, ότι στο 7-4 υπέρ των Ιταλών μας κόπηκαν τα πόδια».

Σε εκείνο το σημείο, όμως, φάνηκε να αντιδρά η ομάδα… «Είναι αλήθεια αυτό. Είναι απλός ο λόγος. Βρήκαμε τις λύσεις που έπρεπε σε επιθέσεις με παίκτη παραπάνω. Επίσης, καταφέραμε να παίξουμε λίγο καλύτερη άμυνα. Είναι αστείο να τρώμε 4-5 γκολ στην κόντρα σε έναν ευρωπαϊκό τελικό».

Σε τρόμαξε η Σαβόνα; «Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, αλλά ίσως και να την υπερτιμήσαμε. Έχουν μάθει να παίζουν με διαφορετικό ρυθμό από εμάς, μια και αγωνίζονται σε πρωτάθλημα που σχεδόν όλα τα ματς θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ μια ομάδα για να κερδίσει. Είναι όμως καλό σύνολο. Δεν στηρίζεται σε 1-2 παίκτες. Εντάξει, έχει τον Γιάνοβιτς αλλά είδαμε και στον πρώτο τελικό ότι σε σημεία που κολλούσε η Σαβόνα ο Αντζελίνι πετύχαινε γκολ. Στηρίζεται στην ομαδική προσπάθεια και όχι στις μονάδες της. Παίζει επίσης επιθετική άμυνα».

Τι θα πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε στην Ιταλία; «Το βασικό είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό. Και να μη δεχθούμε γκολ στην κόντρα. Αλλά έτσι όπως είδα την αντίπαλό μας, είναι στο χέρι μας να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αρκεί να μην κάνουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.