Γιαννουρής: “Οι Ιταλοί υπολογίζουν τον Πανιώνιο”

Για τον τελικό του LEN Trophy Ανδρών ανάμεσα στον Πανιώνιο με τη Σαβόνα μίλησε ο Γιάννης Γιαννουρής.

Για τον τελικό του LEN Trophy Ανδρών ανάμεσα στον Πανιώνιο με τη Σαβόνα μίλησε ο Γιάννης Γιαννουρής. Ο Ελληνας τεχνικός της Λατίνα τόνισε πως ο ιταλικός σύλλογος υπολογίζει την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία.

Για το κατά πόσο μπορεί ο Πανιώνιος να… κοιτάξει στα μάτια την Σαβόνα: «Θεωρώ ότι ο Πανιώνιος, είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει μια αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει νέα παιδιά και έμπειρους παίκτες. Έχει την εμπειρία της Ευρώπης. Οι Ιταλοί τον υπολογίζουν. Σίγουρα, έρχονται γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσουν έναν πολύ καλό Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αυτό είναι και καλό και κακό. Δηλαδή, δεν είναι μια ομάδα η οποία έρχεται χωρίς να υπολογίζει τον αντίπαλο. Από την άλλη μεριά, είναι μια ομάδα όπου αυτή τη στιγμή είναι το νούμερο δύο στην Ιταλία, γιατί το νούμερο ένα «δεν παίζεται» και είναι εκτός συναγωνισμού.

Η Σαβόνα είναι μια ομάδα που είναι πολύ καλά στημένη, ο προπονητής της είναι χρόνια εκεί και είναι και παλιός της παίκτης. Φέτος υπάρχει μια σημαντική διαφορά της Σαβόνα σε σχέση με τα υπόλοιπα χρόνια. Είναι πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια παρουσία της, στην πρώτη γραμμή της Ιταλίας αλλά και στην Ευρώπη. Κατάφερε να… σκεπάσει το κολυμβητήριο της, καθώς ήταν από τις λίγες ομάδες που έπαιζε σε ανοιχτό κολυμβητήριο. Αυτό για τους Ιταλούς είναι ένα σημαντικό κίνητρο, γιατί είναι ο πρώτος τελικός που παίζουν σε κλειστό κολυμβητήριο. Επίσης, έχουν το αβαντάζ σε σχέση με τον Πανιώνιο, γιατί παίζουν το δεύτερο παιχνίδι σπίτι τους».

Για το ποια είναι τα σημεία που θα πρέπει να προσέξει ο Πανιώνιος στον σημερινό αγώνα:
«Η Σαβόνα, είναι μια ομάδα πλήρης σε όλες τις γραμμές. Είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες, παίζει δυνατό παιχνίδι και κολυμπάει στον αιφνιδιασμό. Είναι αρκετά έμπειρη, αλλά δεν είναι κάτι που θα τρομάξει τον Πανιώνιο. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει την Ευρωπαϊκή εμπειρία. Πιστεύω ότι είναι αρκετά διαβασμένος και ξέρει τα σημεία που θα πρέπει να προσέξει».

Για το εάν πιστεύει ότι είναι παγίδα για τον Πανιώνιο να σκέφτονται, εκτός από τη νίκη και τη διαφορά για τον δεύτερο αγώνα: «Αυτό είναι ένα θέμα. Πάντα σε αυτούς τους τελικούς, όποιος παίζει το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του έχει ένα αβαντάζ. Αλλά, από την άλλη πλευρά, είναι θέμα παικτών και προπονητή. Πρέπει να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να εφαρμοστούν αυτά τα οποία έχουν ειπωθεί στην προετοιμασία. Από εκεί και ύστερα, δεν ξέρει κανείς πως πάνε τα παιχνίδια. Είναι ένα παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.