Τελευταίες πινελιές για τον τελικό

Ο Πανιώνιος βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία εν όψει του τελικού του Len Trophy με την Σαβόνα που θα γίνει την Τετάρτη (18:30) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία εν όψει του τελικού του Len Trophy με την Σαβόνα που θα γίνει την Τετάρτη (18:30) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Ο Μάκης Βολτυράκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να αποδίδουν καλό πόλο στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος της περασμένης εβδομάδας, με Παναθηναϊκό και Εθνικό.

Στο «κυανέρυθρο στρατόπεδο» περιμένουν από τους φιλάθλους του Πανιωνίου να δώσουν βροντερό «παρών» και μάλιστα, όπως είχε συμβεί και προ διετίας, στον τελικό με τη Ζέγκεντ, η χωρητικότητα του κολυμβητηρίου θα αυξηθεί με την τοποθέτηση δύο επιπλέον εξεδρών πίσω από τα τέρματα. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και διατίθενται από τα γραφεία του ερασιτέχνη.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Κώστας Μουρίκης τόνισε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά από τη Σαβόνα και πάμε να την κοντράρουμε στα ίσα. Η Σαβόνα είναι καλή ομάδα, διαθέτει έμπειρους παίκτες, όπως οι ξένοι Σμιθ και Γιάνοβιτς, αλλά και κάποιους Ιταλούς διεθνείς. Στόχος μας είναι η νίκη, έστω και με ένα γκολ διαφορά. Θα κυνηγήσουμε όμως το κάτι παραπάνω. “Κλειδί” στην εξέλιξη του ματς θα είναι η άμυνα. Πρέπει να παίξουμε καλή και σφιχτή άμυνα και να κρατήσουμε τους Ιταλούς χαμηλά στο σκορ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.