«Θεωρώ ότι δεν έχουν τον κατάλληλο συνδυασμό»

Αρκετές συζητήσεις έχει προκαλέσει στον χώρο της υδατοσφαίρισης η απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή, Ντράγκαν Αντριτς, να αφήσει εκτός της προεπιλογής ενόψει των Ολυμπιακών του Λονδίνου τον Γιώργο Ντόσκα και τον Κώστα Τσαλκάνη.

Αρκετές συζητήσεις έχει προκαλέσει στον χώρο της υδατοσφαίρισης η απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή, Ντράγκαν Αντριτς, να αφήσει εκτός της προεπιλογής ενόψει των Ολυμπιακών του Λονδίνου τον Γιώργο Ντόσκα και τον Κώστα Τσαλκάνη.

Ο πρώτος αποτελούσε βασικό στέλεχος της εθνικής από το 2005 μέχρι και το φετινό Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν, απουσίασε λόγω ασθένειας από το προολυμπιακό του Έντμοντον, αλλά όλοι περίμεναν ότι θα επέστρεφε στο Λονδίνο. Σε ό,τι αφορά τον τερματοφύλακα της Βουλιαγμένης, ήταν ως δεύτερος στη 13άδα του Ευρωπαϊκού, έμεινε εκτός πλάνων μετά την επιστροφή στην εθνική του Νίκου Δεληγιάννη και δύσκολα θα ταξίδευε στη βρετανική πρωτεύουσα, αλλά έκανε αίσθηση ότι δεν συμπεριλήφθηκε καν στην προεπιλογή, ενώ κατά γενική ομολογία έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα και ήταν από τους πρωταγωνιστές του νταμπλ που κατέκτησε ο ΝΟΒ.

Στις επικρίσεις που δέχεται τα τελευταία 24ωρα γι’ αυτές τις αποφάσεις του, ο Άντριτς απάντησε με μία λακωνική δήλωση, μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΕ. «Θεωρώ ότι δεν έχουν τον κατάλληλο συνδυασμό, που είναι απαραίτητος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Άλλοι προπονητές θεωρούν ότι τον έχουν. Εγώ διάλεξα κάποιους άλλους, μικρότερους σε ηλικία, όπως για παράδειγμα τον Γούνα και τον Βλαχόπουλο, που έχουν αυτό το συνδυασμό, παίζουν καλά και έχουν μέλλον» είπε ο Σέρβος τεχνικός.

Οι 22 παίκτες της προεπιλογής θα συγκεντρωθούν το πρωί της Πέμπτης (7/6, 9:30 π.μ.) στο Ζάππειο κολυμβητήριο, για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Εχουν κληθεί οι Νίκος Δεληγιάννης, Βαγγέλης Δελακάς, Γιάννης Φουντούλης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Στέφανος Γαλανόπουλος (Ολυμπιακός), Μανώλης Μυλωνάκης, Χρήστος Αφρουδάκης, Αρτίν Ελμισιάν, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Μάνθος Βουλγαράκης (Βουλιαγμένη), Θοδωρής Χατζηθεοδωρου, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Ανδρέας Μιράλης, Φίλιππος Καραμπέτσος (Χίος), Γιώργος Αφρουδάκης, Κώστας Κοκκινάκης (Παναθηναϊκός), Δήμος Δερμιτζάκης, Κώστας Γαλανίδης (Χανιά), Κυριάκος Ποντικέας (ΠΑΟΚ) και Μάριος Καπότσης (Πανιώνιος).

Η εθνική στο διάστημα της προετοιμασίας της θα συμμετάσχει σε δύο τουρνουά, σε Ιταλία (27/6-1/7) και Ισπανία (6-8/7), ενώ θα πραγματοποιήσει και δύο κοινά καμπ προετοιμασίας με Αυστραλία και Σερβία.

«Κλήθηκαν αθλητές του ΄91 και ΄93 που συμμετείχαν πέρσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων στο Βόλο, με σκοπό να αποκτήσουν κυρίως εμπειρίες για το μέλλον, και αυτό γιατί οι μεγαλύτεροι παίκτες μετά τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου θα αποχωρήσουν. Προφανώς, οι 13 του Έντμοντον έχουν προβάδισμα, αλλά κανείς δεν ακυρώνει τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές» δήλωσε από την πλευρά του ο συνεργάτης του Άντριτς, Κώστας Βαμβακάρης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.