Μορφέσης: «Έκπληξη το χάλκινο μετάλλιο»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο World League της Κίνας, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μορφέσης.

Απόλυτα ευχαριστημένος με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο World League της Κίνας, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μορφέσης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως είναι μεγάλη έκπληξη η πορεία της Εθνικής γυναικών, με δεδομένη την προσπάθεια ανανέωσης που ξεκίνησε μετά το προολυμπιακό τουρνουά.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Παίξαμε όπως έπρεπε και υπερβάλαμε τους εαυτούς μας, ξεπερνώντας και την κούραση που κουβαλούσαμε από το παιχνίδι του ημιτελικού με τις ΗΠΑ το οποίο και χάσαμε στο γκολ».

Στην συνέχεια, ο Μορφέσης τόνισε: «Το κύριο φορτίο το σήκωσαν βέβαια 7-8 κορίτσια που είναι και ο κορμός αυτής της ομάδας, αλλά όλα τα παιδιά που ήταν εδώ και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό που πέτυχαν».

Όσον αφορά στην εικόνα της Εθνικής στον μικρό τελικό συμπλήρωσε: «Διαχειριστήκαμε καλά το ματς και παίξαμε έξυπνα στην επίθεση, τόσο στο τρίτο όσο και το τέταρτο 8λεπτο. Στην τελευταία περίοδο μάλιστα, με την καθαρή ζώνη που παίξαμε δεν επιτρέψαμε στην Κίνα, που δεν έχει λύσεις σ’ αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, να μας απειλήσει σοβαρά».

Τέλος, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «Κλειδί της επιτυχίας μας η άμυνα στον παίκτη λιγότερο, κάτι που μας πήγε πολύ καλά σε όλη την διοργάνωση. Για μένα είναι μεγάλη έκπληξη αυτό που πετύχαμε, με βάση τις δυνατότητες μιας νέας ομάδας όπως η δική μας. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι, με την ίδια θέληση και όρεξη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.