Βλάχος: «Ήμασταν αποφασισμένοι»

Χαρούμενος με την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

Χαρούμενος με την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βλάχος. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως είναι ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του στο κολυμβητήριο του Λαιμού κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Ήρθαμε αποφασισμένοι να νικήσουμε και μετά από ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, ένταση, πάθος, αποβολές, καταιγίδα, τα καταφέραμε. Είμαι χαρούμενος για δύο πράγματα. Φυσικά για τη νίκη αλλά και για το γεγονός ότι είμαστε ομάδα. Μετά την αποβολή του Δεληγιάννη, η οποία ήταν δικαιολογημένη, γιγαντωθήκαμε. Τα παιδιά «πέθαναν μέσα στο νερό» και τα έδωσαν όλα. Σίγουρα έχουμε, πλέον, το αβαντάζ έδρας και πολύ πιστεύουν ότι απέχουμε μία ανάσα από τον τίτλο. Πιστέψτε με όμως ότι αυτή η ανάσα είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη.

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Θα λείψει ο Νίκος αλλά και σήμερα ο Χρήστος Φλώρος έδειξε ότι είναι σπουδαίος τερματοφύλακας. Θέλω να πω ότι ο Νίκος Δεληγιάννης έκανε μία απερίσκεπτη ενέργεια. Όμως, ο Νίκος έχει γράψει τη δική του μεγάλη ιστορία στο ελληνικό πόλο η οποία δεν μπορεί να σβηστεί από μία κακή στιγμή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.