Τσαλκάνης: “Κλειδί της νίκης, η άμυνα”

Για την νίκη με 9-8 της Βουλιαγμένης κόντρα στην Μπούντβα στο πλαίσιο της 3η αγωνιστική του Α' ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ υδατοσφαίρισης ανδρών μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Κώστας Τσαλκάνης.

Για την νίκη με 9-8 της Βουλιαγμένης κόντρα στην Μπούντβα στο πλαίσιο της 3η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ υδατοσφαίρισης ανδρών μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Κώστας Τσαλκάνης.

Αρχικά ο διεθνής γκολκίπερ της Βουλιαγμένης τόνισε: «Στόχος μας ήταν η νίκη στο Μαυροβούνιο και τα καταφέραμε. Τώρα αλλάζουν τα δεδομένα στον όμιλο. Στη θεωρία αποκτήσαμε ένα ελαφρύ προβάδισμα, καθώς έχουμε τους δύο σημαντικούς αγώνες στην έδρα μας. Όλα όμως κρίνονται μέσα στο νερό. Θα πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κυνηγήσουμε την πρόκριση ως το τέλος. Ο αγώνας με την Μπούντβα στη Βάρη τον Δεκέμβριο είναι πολύ σημαντικός. Η Μπούντβα έχει έμπειρους παίκτες, αλλά είναι στα μέτρα μας. Με εμφάνιση ανάλογη του Μαυροβουνίου μπορούμε να νικήσουμε. “Κλειδί” για τη νίκη μας εκεί ήταν η άμυνα και ο χαρακτήρας που έδειξε η ομάδα, όταν ενώ προηγηθήκαμε 5-1 και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 8-6, κάναμε την ανατροπή και πήραμε τη νίκη με 9-8».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.