Βλάχος: “Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα”

Την άποψή του ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ακόμη την υπόθεση με την πρόκριση παρά την ήττα από την Πριμόριε Ριέκα για την τρίτη αγωνιστική του Α' ομίλου του Τσάμπιονς Λίγκ υδατοσφαίρισης ανδρών εξέφρασε ο Θοδωρής Βλάχος.

Την άποψή του ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ακόμη την πρόκριση παρά την ήττα από την Πριμόριε Ριέκα για την τρίτη αγωνιστική του Α’ ομίλου του Τσάμπιονς Λίγκ υδατοσφαίρισης ανδρών εξέφρασε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας τρεις βαθμούς ισοβαθμούν με Μπούντβα και Βουλιαγμένη και για αυτό και τα παιχνίδια με αυτές τις ομάδες θα είναι καθοριστικά, σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό.

Αρχικά ο Βλάχος τόνισε: “Στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήμασταν μέσα στη διεκδίκηση της νίκης. Στα τελευταία λεπτά η Ριέκα έδειξε ότι διαθέτει πιο πολλές λύσεις, βάθος πάγκου και περισσότερες επιλογές και δυνάμεις. Παρά την ήττα, τίποτα δεν έχει κριθεί σε ότι αφορά την υπόθεση πρόκριση. Σίγουρα αν παίρναμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα είχαμε ένα μικρό αβαντάζ έναντι των άλλων ομάδων και πάλι όμως θα χρειαζόμασταν νίκες με αντιπάλους την Μπούντβα και τη Βουλιαγμένη στη συνέχεια” και συνέχισε: “Ο,τι και να γίνει στην Κροατία το Δεκέμβρη, πάλι δεν θα κριθεί τίποτα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν την 5η και 6η αγωνιστική του ομίλου τον Φλεβάρη. Θα πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε την Μπούντβα στον Πειραιά και μετά θα δούμε τι αποτέλεσμα θα θέλουμε κόντρα στη Βουλιαγμένη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.