Πόλο: «Βγαίνει» η τετράδα του Final-4!

Οι ομάδες που θα μετάσχουν στο 23ο Final-4 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών στις 3-4 Φεβρουαρίου στην Πάτρα θα γίνουν γνωστές την Τετάρτη (18/01), με τη διεξαγωγή των νοκ-άουτ αγώνων της προημιτελικής φάσης.

Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός αναμένεται να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο των Χανίων στην Κρήτη και να εξασφαλίσει για άλλη μία φορά την παρουσία του στην τελική φάση της διοργάνωσης, από την οποία δεν έχει λείψει ποτέ.

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει και η περσινή φιναλίστ Βουλιαγμένη, η οποία αντιμετωπίζει στη Γλυφάδα τον τοπικό ΑΝΟΓ και καλείται να αποδείξει την θεωρητική ανωτερότητά της και να πάρει το εισιτήριο για την τετράδα. Αμφίρροποι αναμένονται οι άλλοι δύο προημιτελικοί, κυρίως η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει δημιουργήσει παράδοση τα τελευταία χρόνια στο κύπελλο, μετρώντας τρεις συμμετοχές στα ημιτελικά την περασμένη τετραετία, ενώ προέρχεται από μεγάλη νίκη-πρόκριση επί του Πανιωνίου στον προηγούμενο γύρο. Οι «πράσινοι», όμως, με «προίκα» την εξαιρετική παρουσία τους στην Α΄ φάση του πρωταθλήματος και με έξτρα ώθηση από την παρουσία των φιλάθλων τους στο Πάρκο Γουδή, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν σε final-4 ύστερα από επτά χρόνια και έτσι η μάχη προβλέπεται συναρπαστική. Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, τέλος, είναι και το παιχνίδι του Υδραϊκού με τον Εθνικό στο Γλυφάδα, με τις δύο ομάδες να έχουν μοιραστεί από μία νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για την Α΄ φάση της Α1.

Ο Υδραϊκός θα κυνηγήσει τη δεύτερη διαδοχική του πρόκριση σε final-4 (και τρίτη συνολικά) και ο άλλοτε «αυτοκράτορας», με τα 12 τρόπαια στη συλλογή του, την επιστροφή του στην τελική φάση μετά από τρία χρόνια.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών:

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/1

Γουδή 15:00 Παναθηναϊκός-Περιστέρι (Μοίραλης, Πολυχρονόπουλος)

Χανίων 16:30 Χανιά-Ολυμπιακός (Αχλαδιώτης, Καζούλης)

«Αντ. Δημητρόπουλος» 20:00 Γλυφάδα-Βουλιαγμένη (Μαρκοπούλου, Δασκαλοπούλου)

«Αντ. Δημητρόπουλος» 21:30 Υδραϊκός-Εθνικός (Σταυρίδης, Μπιράκης)

Η κλήρωση του final-4 θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (20/1, 12:00), στα γραφεία της ΚΟΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.