“Λύγισε” από τη Σερβία η εθνική Νέων Ανδρών

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών πάλεψε στα ίσια κόντρα στο μεγαθήριο που λέγεται Σερβία, στον δεύτερο αγώνα της στον Γ΄Όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου και πήγε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε.

“Λύγισε” τελικά στο φινάλε και ηττήθηκε με ένα γκολ διαφορά, 13-12, αλλά έδειξε πως έχει πολλές πιθανότητες διάκρισης στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Παρά το γεγονός ότι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και λόγω αυτής της ήττας- δεν θα πάρει την πρωτιά στη βαθμολογία του Ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά θα παίξει σε χιαστί (η Ελλάδα έχει μια νίκη επί της Ρουμανίας και ευελπιστεί να κάνει και μια δεύτερη επί της Γερμανίας στοχεύοντας στη δεύτερη θέση του Ομίλου).

Με πάθος και ψυχή μπήκαν στον συγκεκριμένο πολύ δύσκολο αγώνα οι διεθνείς μας, που ήξεραν ότι παίζουν κόντρα στο μεγάλο φαβορί ακόμα και για το χρυσό μετάλλιο. Οι Σέρβοι κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο και να προηγηθούν και με 7-4 και 9-6, αλλά οι Έλληνες δεν το έβαλαν κάτω. Βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς και όχι μόνο ισοφάρισαν σε 11-11, με τον κορυφαίο παίκτη μας στον συγκεκριμένο αγώνα Βαγγέλη Πούρο, στο 1.46 πριν από τη λήξη του τέταρτου οκτάλεπτου, αλλά προηγήθηκαν με γκολ του ίδιου παίκτη (12-11) στο 1.32.

Όμως οι Σέρβοι βρήκαν δυο γκολ, ένα στον παίκτη παραπάνω και ένα από τον φουνταριστό, που έμειναν αναπάντητα από την ελληνική ομάδα, καθώς η τελευταία επίθεση στον παίκτη παραπάνω, λίγων λεπτών, έπεσε στα μπλοκ κι έτσι έγινε το τελικό 12-13.

Για την Εθνική μας πρώτος σκόρερ ήταν ο Πούρος με 4 γκολ, ενώ 3 πέτυχε ο Γκίλλας.

Οκτάλεπτα: 4-5, 1-3, 4-2, 3-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς 1, Τόττης, Μπιτσάκος Ανδ., Αλμύρας 2, Καστρινάκης 1, Γκίλλας 3, Σπάχιτς, Μυρίλος, Πούρος 4, Μπιτσάκος Χρ., Κανδανολέων 1, Ηλιόπουλος.

ΣΕΡΒΙΑ: Πάικοβιτς, Μάρας 1, Ντιμιτρίτσεβιτς 3, Γκάτζιτς, Κόγιτς 1, Γκαβρίλοβιτς 2, Γιαούκοβιτς, Ουρόσεβιτς 2, Μαρτίνοβιτς 2, Μπρενσκάνσκι 1, Στάνιτς, Κοβάτσεβιτς 1, Βιρίγεβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.