Ελλάδα-Γαλλία 15-4: Επίδειξη δύναμης και τώρα Βουδαπέστη

Η Ελλάδα επιβλήθηκε με 15-4 επί της Γαλλίας και προκρίθηκε απευθείας στην οκτάδα και τον μεγάλο προημιτελικό της Τρίτης (28/06) στη Βουδαπέστη.

Η Ελλάδα της Αλεξίας Καμμένου έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Γαλλία. Οι “γαλανόλευκες γοργόνες” επιβλήθηκαν με 15-4 των “τρικολόρ” και πήραν την πρώτη θέση στο Δ’ όμιλο, αλλά και την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη.

Η ελληνική ομάδα ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με την Ισπανία, όμως καθοριστικό ρόλο για τη θέση στην κορυφή έχει το αποτέλεσμα με τον τρίτο του ομίλου δηλαδή τη Γαλλία και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπερτερεί των Ιβήρων, που είχαν επιβληθεί με 18-8 στην πρεμιέρα.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου περνάνε απευθείας στην οκτάδα και πλέον θα ταξιδέψουν στη Βουδαπέστη για το μεγάλο προημιτελικό της Τρίτης (20/06) πιθανότατα με αντίπαλο την Ολλανδία.

Ελλάδα-Γαλλία: 15-4

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-4, 1-3, 1-4.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 3, Νίνου 2, Πάτρα, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σωτηρέλη.

ΓΑΛΛΙΑ (Εμιλιέν Μπιγκό): Βιντάλ, Μιλό 1, Φιτέ, Μπουλουκμπασί 2, Ζιλιέ, Μπενλεκμπί, Νταλίν 1, Μπατού, Βερνό, Μπαϊα, Ραντοσάβλιεβιτς, Ντολέ, Κολάς.

Διαιτητές: Πένσοντ (Καναδάς), Κολόμπο (Ιταλία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.