Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 9-11: “Αγκαλιά” με τον τίτλο οι ερυθρόλευκες

Νικήτριες και στο δεύτερο τελικό των πλέι-οφ της Α΄ εθνικής οι παίκριες του Χάρη Παυλίδη.

Οι ερυθρόλευκες επικράτησαν της Βουλιαγμένης με 11-9 στο Λαίμο και έκαναν το 2-0 στην σειρά των τελικών. Αν οι Πειραιώτισες επιβληθούν την Κυριακή (30/5, 18:30) στο κολυμβητήριο “Πέτρος Καπαγέρωφ” του Πειραιά θα κλείσουν τη φετινή χρονιά με ένα ανεπανάληπτο treble.

Το σημερινό παιχνίδι δεν διέφερε πολύ σε μορφή σε σχέση με το πρώτο ματς της σειράς, αλλά και τον τελικό του κυπέλλου, την περασμένη Κυριακή (23/5). Ο ΝΟΒ μπήκε με δυναμικά στο παιχνίδι, κατάφερε να πάρει ένα προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1, 4-2 στο τέλος της πρώτης περιόδου), το οποίο κράτησε μέχρι λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (7-5), όμως στη συνέχεια λύγισαν.

Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα και ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση. Με ένα σερί 3-0 πήρε το προβάδισμα στο τρίτο οκτάλεπτο και στο τελευταίο ξέφυγε 11-8, “καθαρίζοντας” την υπόθεση νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-4, 1-3, 1-2

Οι συνθέσεις:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αντι Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Ανδρεάδη, Χυδηριώτη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη, Νίνου 3, Μ. Πάτρα 2, Κώτσια 2, Β. Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή 1, Καϊάφα, Ειρ. Πάτρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Σιούτη 1, Μαργ. Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 3, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.