Δεληγιάννης: «Έχουμε κίνητρα»

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι και εφέτος ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Νίκο Δεληγιάννη.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι και εφέτος ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Νίκο Δεληγιάννη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας τόνισε πως το εφετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό, ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη των «ερυθρολεύκων» με 11-0 επί του ΝΟ Φαλήρου. Ο Δεληνιγάννης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra». Αναλυτικά τόνισε:

Για το ότι κράτησε ανέπαφη την εστία του:  «Είχαμε συνεννοηθεί με τον προπονητή στο δεύτερο ημίχρονο ότι θα παίξει ο μικρός ο Στέφανος ο Παπαδόπουλος ο οποίος φέτος ήταν και στο παγκόσμιο  πρωτάθλημα των εφήβων. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα χθες, παρόλα αυτά δεν παίξαμε για το μηδέν, δηλαδή κάναμε και μερικά λάθη απλά ο αντίπαλος δεν τα εκμεταλλεύτηκε».     

Για τον παίκτη παραπάνω που είχε του Φάληρο: «Δεν έχω δει τα στατιστικά αλλά πρέπει να είχε μηδέν στα τέσσερα, στα πέντε δεν είμαι σίγουρος όμως. Δεν ήταν ανταγωνιστικό το Φάληρο παρότι έχουμε κάνει μερικές προπονήσεις μαζί δεν ήταν η εικόνα αυτή που έχει δείξει».     

Για το αν του έχει ξανά τύχει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του:  «Είχαμε ένα παιχνίδι πρόπερσι με τα Χανιά στο κύπελο 12-0  αλλά σε εκείνο το παιχνίδι είχε παίξει και ο Χρήστος ο Φλώρος. Πάντως έχουμε τύχει παιχνίδια τα οποία είναι στο μηδέν μέχρι κοντά στο τέλος αλλά είχε ανοίξει τόσο πολύ η διαφορά που στο τέλος έχεις αρχίσει και χαλαρώνεις για να μην πω ότι βαριέσαι».

Για την το φετινό πρωτάθλημα: «Συμφωνώ γιατί ο κύριος, ο δυνάστης ο οποίος ήταν ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια δείχνει στην θεωρία να είναι αποδυναμωμένος και θεωρητικά οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δυναμώσει. Τουλάχιστον οι διεκδικήτριες με πρώτη την Βουλιαγμένη και λέω την Βουλιαγμένη πρώτη γιατί είναι αυτή που πρόσθεσε τους λιγότερους παίχτες στο ρόστερ της και είναι και finalist άρα πιστεύω πως είναι η πιο συμπαγής ομάδα και νομίζω πως είναι αυτή που θα παρουσιάσει το πιο δεμένο σύνολο στην διάρκεια γιατί στο τέλος δεν ξέρω τι θα γίνει.»

Για την αναμέτρηση της Χίου με τον Παναθηναϊκό: «Και τα δύο αν και λόγω της δυναμικής της Χίου περίμενα να κερδίσει πιο εύκολα τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα συνοχής ίσως μπορεί και άλλα αγωνιστικά τα οποία θα τα δούμε στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός νομίζω πως θα κινηθεί στα περσινά επίπεδα, λίγο πιο πάνω λίγο πιο κάτω κανείς δεν το ξέρει και νομίζω πως μέχρι στιγμής είναι ο Πανιώνιος που δείχνει μια σταθερότητα  στην απόδοσή του την οποία κανείς δεν την περίμενε. Νομίζω πως ο Πανιώνιος είναι στο επίπεδο του Ολυμπιακού αν και αποδυναμώθηκε δείχνει ότι είναι ικανός να σταθεί στα περσινά επίπεδα».

Για τα κίνητρα του Ολυμπιακού: «Έχει πολλά παραπάνω κίνητρα ο Ολυμπιακός και για το ότι είχαν συμβεί πολλά το καλοκαίρι και για το ότι ακουστήκαν πολλά τα τελευταία δύο τρία χρόνια και για το ότι ήρθαν μερικοί νέοι παίχτες οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν διάφορα πράγματα και για το ότι οι άλλες ομάδες οι οποίες ενισχύθηκαν μεταγραφικά το καλοκαίρι ίσως να έχουν βιαστεί λίγο να πάρουν το πρωτάθλημα. Έχει πάρα πολλά κίνητρα ο Ολυμπιακός όπου στην πορεία θα  φανεί. Δουλεύουμε σε αυτήν την κατεύθυνση με ηρεμία και νομίζω πως το τέλος θα δούμε τα πολύ ωραία παιχνίδια έχω την εντύπωση.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.