Αφρουδάκης: «Συγνώμη από τους φιλάθλους»

Απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χίο, εμφανίστηκε ο Γιώργος Αφρουδάκης.

Απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χίο, εμφανίστηκε ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο Έλληνας παίκτης των «πράσινων» τόνισε πως η διαιτησία δεν έπαιξε κανένα ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, υπογραμμίζοντας πως θα ήθελε μια παρόμοια διαιτησία και στον αγώνα του δευτέρου γύρου.

Αρχικά, ο Γιώργος Αφρουδάκης τόνισε: «Οι άμυνες ήταν αυτές που έπαιξαν καθοριστική εξέλιξη για την έκβαση του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζει καλό πρόσωπο στο συγκεκριμένο κομμάτι αλλά κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση και προσωπικά εγώ, ειδικά στο τέλος. Ήταν ένα ντέρμπι με την Χίο όμως να είναι το απόλυτο φαβορί για να φτάσει στο τέλος στην κορυφή. Ωστόσο, ο δρόμος είναι πολύ μακρύς ακόμα και έχουμε περιθώρια να βελτιωθούμε και οκτώ μήνες μπροστά μας μέχρι τα πλέι οφ. Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο που δεν μπορέσαμε να του δώσουμε χαρά».

Ο διεθνής παίκτης συμπλήρωσε: «Η διαιτησία δεν έκρινε το αποτέλεσμα. Θα έλεγα πως ήταν και 50-50. Απλά θα ήθελα και εγώ να έχω τέτοια αντιμετώπιση στο ματς της Χίου, δηλαδή, μια αντιμετώπιση που ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα, όπως και σε έδρες τόσο καυτές όπως η σημερινή η δικιά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.