Προκρίθηκαν τα φαβορί

Τα φαβορί επικράτησαν στους σημερινούς προημιτελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ανδρών, στη Σανγκάη.

Τα φαβορί επικράτησαν στους σημερινούς προημιτελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ανδρών, στη Σανγκάη. Ουγγαρία, Κροατία, Ιταλία και Σερβία πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Πέμπτης, με τις τρεις πρώτες να εξασφαλίζουν παράλληλα και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (οι “πλάβι” είχαν πάρει τη θέση μέσω World League).

Το πιο συναρπαστικό ματς της ημέρας ήταν η αναμέτρηση της Ουγγαρίας με τις ΗΠΑ, μία επανάληψη των τελικών των Ολυμπιακών του Πεκίνου. Οι Μαγυάροι τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στους σκληροτράχηλους Αμερικανούς, αλλά τελικά πήραν τη νίκη με 9-8, κι αφού πρώτα χρειάστηκε το σουτ του Αζεβέδο στην τελευταία επίθεση να σταματήσει στο δοκάρι. Οι Σέρβοι «πάτησαν γκάζι» στη δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στο 9-4 επί της Γερμανίας, χάρη σε τέσσερα γκολ του Φιλίποβιτς, ενώ η Ιταλία με πρωταγωνιστή τον Φιλιόλι (4 γκολ) επικράτησε 10-6 της Ισπανίας. Τέλος, η Κροατία επιβλήθηκε 9-6 του Μαυροβουνίου (4 γκολ ο Τζόκοβιτς) σε ένα επεισοδιακό ματς, στο οποίο αποβλήθηκαν από τους ηττημένους ο Ιβοβιτς (με αντικατάσταση) στην τρίτη περίοδο και ο Τίτσιτς (χωρίς αντικατάσταση) στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς.

Τα δύο «μεγαθήρια» του παγκοσμίου πόλο, Σερβία και Ουγγαρία, συνθέτουν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών, ενώ στο δεύτερο θα έχουμε επανάληψη του περσινού τελικού στο Ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ, με την Κροατία να αντιμετωπίζει την Ιταλία του Σάντρο Καμπάνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.