Τέλος από τη Βουλιαγμένη η Καμμένου

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία μετά το τέλος του 4ου ματς στον τελικό της Α1 γυναικών.

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία μετά το τέλος του 4ου ματς στον τελικό της Α1 γυναικών.

Μπορεί να είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βουλιαγμένης το 2006, να απέσπασε τον τίτλο της καλύτερης προπονήτριας στα βραβεία του ΠΣΑΤ, μετά από συνεχόμενους Ευρωπαϊκούς τίτλους, όμως, όπως η ίδια δήλωσε δεν φάνηκε να είναι και ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τις αρμόδιες αρχές:

“Δεν είναι παραίτηση-μαϊμού. Είναι η παραίτηση μου ενάντια στο κατεστημένο και δεν θα την πάρω πίσω. Βαρέθηκα να παλεύω μόνη μου απέναντι στο κατεστημένο του Συνδέσμου διαιτητών (ΣΕΔΥ) και της Ομοσπονδίας (ΚΟΕ). Κάναμε μια προσπάθεια σήμερα να ανατρέψουμε το σκορ και δεν μας άφησαν να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια μας” τόνισε η πρώην προπονήτρια της Βουλιαγμένης.

Δεν δίστασε να συγχαρεί τον Χάρη Παυλίδη του ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά άφησε άσχημες εντυπώσεις η απόφασή της να μην προσέλθει στις απονομές. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.