Φουντούλης: “Καθόλου εύκολη η πρόκριση”

Τη Γεωργία υποδέχεται την προσεχή Τετάρτη στο κολυμβητήριο του Πειραιά η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, σε αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τη Γεωργία υποδέχεται την προσεχή Τετάρτη στο κολυμβητήριο του Πειραιά η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, σε αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Γιάννης Φουντούλης επισήμανε: «Η Γεωργία δεν είναι τόσο δυνατή ομάδα, έχει όμως παίκτες από την πρώην Γιουγκοσλαβία, οι οποίοι έχουν ως στόχο την πρόκρισή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, σαν να είναι για μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε ως ομάδα».

Ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στους μεσοπρόθεσμους στόχους της εθνικής, υπογραμμίζοντας: «Στο Ευρωπαϊκό θα καταφέρουμε να προκριθούμε, αλλά η μεγάλη επιθυμία όλων μας είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου εύκολο με τις τωρινές συνθήκες και τη δυναμική των ομάδων. Εμείς θα δώσουμε όμως τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστεύω πως μέσα από την προπόνηση που θα κάνουμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και την επόμενη σεζόν, θα παρουσιαστούμε δυνατοί και ανταγωνιστικοί, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.