Έσπασε την έδρα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 7-6 της Βουλιαγμένης, στον πρώτο τελικό των πλέι-οφ της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 7-6 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στον πρώτο τελικό των πλέι-οφ της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες», με μεγάλη πρωταγωνίστρια την τερματοφύλακα Μαρία Τσουρή, «έσπασαν» το πλεονέκτημα έδρας του ΝΟΒ και πλέον αποκτούν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου, ο οποίος θα κριθεί στις τρεις νίκες. Το επόμενο ραντεβού των δύο φιναλίστ είναι το Σάββατο (17:00) στον Πειραιά. Το επόμενο ραντεβού των δύο φιναλίστ είναι το Σάββατο (17:00) στον Πειραιά.

Παρότι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη περίοδο, οι «ερυθρόλευκες» πήραν τα ηνία του αγώνα, κυρίως χάρη χάρη στην εξαιρετική απόδοση της Τσουρή, που πραγματοποίησε αρκετές σπουδαίες επεμβάσεις, με αποκορύφωμα την απόκρουση σε εκτέλεση πέναλτι της Γερόλυμου στο δεύτερο οκτάλεπτο, όταν το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Βουλιαγμένης. Με δύο γκολ της Μανωλιουδάκη ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά 3-2 στο ημίχρονο και στη συνέχεια ανέβασε τη διαφορά στα δύο τέρματα (4-2, 5-3, 6-4), έστω κι αν δεν πήρε βοήθειες από τη Φαν Μπέλκουμ.

Η Ρουμπέση με τρία διαδοχικά γκολ κράτησε «ζωντανές» τις γηπεδούχους και η Ασημάκη ισοφάρισε από θέση φουνταριστού, στα μισά της τελευταίας περιόδου, για να ξαναδώσει προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά η Αντωνάκου, που σκόραρε στην παίκτρια παραπάνω 2΄50΄΄ πριν τη λήξη. Το 7-6 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, αφού ο ΝΟΒ δεν εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια τις ευκαιρίες που είχε να ισοφαρίσει, με αποκορύφωμα το σουτ της Ρουμπέση στο δοκάρι (με παίκτρια παραπάνω), οκτώ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 1-3, 2-3, 2-1

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Ρουμπέση 3, Κόνουχ, Τσουκαλά, Ασημάκη
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μανωλιουδάκη 2, Αντωνάκου 2, Μαυρέλου 2, Αβραμίδου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.