Απόλλων Σμύρνης: Συμφωνία με Τόττη

Με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει ο Γιάννης Τόττης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Τελευταία προσθήκη για τον Απόλλων Σμύρνης, η ομάδα απέκτησε τον Γιάννη Τόττη και έτσι έκλεισε το ρόστερ εν όψει της νέας περιόδου. Ο 18χρονος αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού και άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά τις προσθήκες των Νίκα Σουσιασβίλι, Χαράλαμπου Τρούλου, Μανώλη Τσαχειλίδη κι έχοντας κρατήσει 10 παίκτες από τον περυσινό βασικό κορμό η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» κλείνει την ενίσχυσή της στη φετινή μεταγραφική περίοδο με την απόκτηση ενός αθλητή που μπορεί να δώσει πολλά πράγματα τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον! Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον 18χρονο Γιάννη Τόττη για τη σεζόν 2023-2024!

Ο γεννηθείς την 01-08-2005 περιφερειακός την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό φτάνοντας μαζί του μέχρι και τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Έχοντας πάρει χρόνο συμμετοχής στην Α1 και από την περίοδο 2021-2022 με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ έχει ήδη παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο, με τους ανθρώπους του χώρου να μιλούν για ένα σπουδαίο ταλέντο που, αν συνεχίσει να δουλεύει, έχει τις δυνατότητες να αφήσει το στίγμα του στο άθλημα.

Ο Γιάννης Τόττης, που αγωνίζεται τόσο στα αριστερά όσο και στα δεξιά της περιφέρειας, ξεκίνησε το πόλο από τις ακαδημίες του Ηρακλή στα 6 του χρόνια και στα 8 του πήγε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχε σημαντικές διακρίσεις στις ηλικιακές κατηγορίες. Σε ό,τι αφορά στις πιο πρόσφατες αναδείχθηκε Πρωταθλητής τόσο στους Εφήβους όσο και στους Νέους Άνδρες το 2022, όντας εκ των πρωταγωνιστών του «δικεφάλου» του βορρά, ενώ την περυσινή σεζόν πέραν της επιτυχημένης παρουσίας του στην Α1 των Ανδρών ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ενίσχυσε και την ομάδα Νέων Ανδρών των πρασίνων κατακτώντας την 3η θέση στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το φθινόπωρο του 2021 είχε επιλεγεί στην τελική 15αδα της (μετέπειτα δευτεραθλήτριας Ευρώπης) Εθνικής Εφήβων για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μάλτας, ωστόσο είχε την ατυχία να νοσήσει εκείνες τις ημέρες με Covid και τελικώς να μην μετάσχει στη διοργάνωση. Ήταν ακόμη μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών που κατέκτησε την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό του Μαυροβουνίου το Σεπτέμβριο του 2022 και μέλος της Εθνικής ομάδας των Εφήβων στους Mεσογειακούς Αγώνες το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς (5η θέση).

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr για τη μεταγραφή του στους «κυανόλευκους» ο Γιάννης Τόττης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από τη νέα χρονιά εντάσσομαι στην οικογένεια του Απόλλωνα. Είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά και θα δώσω τα μέγιστα ώστε, μαζί με τους συμπαίκτες μου, να καταφέρουμε τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

Γιάννη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.