Βέλλιος: Come back από την Ολλανδία με αγάπη (pic)


Στις 6 Ιουλίου, το περασμένο καλοκαίρι, η Τσβόλε στη Β’ Ολλανδίας, ανακοίνωσε την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου που είχε ολοκληρώσει το διάστημα της συνεργασίας του με τη ρουμανική, Ακαντέμικα Κλιντσένι και τη Λαμία. 

Ο Βέλλιος έβγαινε και πάλι στο εξωτερικό όπως το είχε κάνει και τα προηγούμενα χρόνια με τη Λιρς, τη Βέστζελαντ, την Ασκολι.

Δεν θα βάλουμε στην ίδια κατηγορία την Εβερτον ή ακόμη και τη Νότιγχαμ Φόρεστ γιατί κάθε εποχή διαφέρει. Τούτη τη στιγμή το ζητούμενο για τον Βέλλιο ήταν το ποδοσφαιρικό come back στα 30 του χρόνια. 

Από πέρσι το καλοκαίρι, στο τώρα… Ο Βέλλιος μετράει 32 παιχνίδια με την Τσβόλε για το Πρωτάθλημα, 12 γκολ και 6 ασίστ. Μα το πιο σημαντικό μετράει επιτυχία, αυτή που του είχε λείψει. Νοώθει την αγάπη της Τσβόλε για τον σέντερ φορ της, μετράει την ώθηση που έχει -και του δίνει- η αίσθηση του come back που ήθελε. 

“Καλώς σαν βρήκα, Tolis” που ανέφερε και ο λογαριασμός της Τσβόλε, πέρσι το καλοκαίρι.

Πέρσι το καλοκαίρι, όταν συστήθηκε στους φίλους της Τσβόλε, στην επίσημη ιστοσελίδα της ολλανδικής ομάδας είχαν φιλοξενηθεί δηλώσεις του. Περίπου, έλεγε, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Με λένε Απόστολο, αλλά συνήθως με λένε Τόλη. Επέλεξα συνειδητά τη Τσβόλε. Εχει έναν τρόπο παιχνιδιού που ταιριάζει πολύ με την άποψή μου για το παιχνίδι. Έχω δει πολλές φάσεις της ομάδας από την περσινή σεζόν, αλλά και από προηγούμενα χρόνια. Το ολλανδικό Πρωτάθλημα είναι φυσικά εντελώς καινούριο για μένα, αλλά με βάση όσα έχω ακούσει και έχω δει, περιμένω πολλά. Ελπίζω να συναντήσω τους οπαδούς στο γήπεδο σύντομα και ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή”. 

Του πήγε η Ολλανδία. Μεταξύ των άλλων γκολ χάρισε ένα ακόμη μαγικό, με το ψαλιδάκι στην πρόσφατη νίκη της Τσβόλε επί της Ρόντα.

Το γκολ θύμισε -αν κάποιοι το είχαν ξεχάσει- το γιατί τούτο το παιδί είχε κάνει αμέσως τον κόσμο να ασχολείται μαζί του, μεγαλώνοντας στον Ηρακλή. Τότε που έδειχνε την αίσθηση του γκολ αλλά και την αρμονία που είχαν οι κινήσεις του κορμιού του, με ύψος 1.92. 

Με τον Ηρακλή έκανε το πρώτο του παιχνίδι λίγο μετά που συμπλήρωσε τα 17 του χρόνια. Με τον Ηρακλή έβαλε το πρώτο του γκολ, πάλι 17 χρόνων, με τον Ηρακλή έκανε τους πάντες να τον λογίζουν ως μεγάλο και έτοιμο αν και δεν είχε συμπληρώσει τα 18 του χρόνια. Χαρισματικός… 

Από τον Ηρακλή έκανε τον χειμώνα του 2011 τη μετεγγραφή στην Εβερτον και με την Εβερτον είχε πετύχει 3 γκολ στην Premier League τη σεζόν 2011-2012. Δεν ήταν ούτε 20 χρόνων. 

Αυτά υπήρχαν στην αρχή της ποδοσφαιρικής του διαδρομής. Μετά την Εβερτον, η Μπλάκπουλ, η Λιρς, η Βέστζελαντ, ο Ηρακλής στην επιστροφή του στην Ελλάδα, η Νότιγχαμ Φόρεστ, η Μπέβερν, ο Ατρόμητος, η Ασκολι, η Ακαντέμικα Κλιντσένι, η Λαμία και πλέον η Τσβόλε. 

Στο σήμερα, είναι σε ένα περιβάλλον που νιώθει ότι εκφράζεται και τον εκφράζει. Πριν από λίγες μέρες επεκτάθηκε το συμβόλαιο. Αρχικά, πέρσι, ήταν για έναν χρόνο, με όψιον για έναν ακόμη. Πλέον είναι μέχρι το 2025 με προοπτική περαιτέρω επέκτασης. 

“Από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι εδώ, κάτι μαγικό συμβαίνει. Οι φίλαθλοι άρχισαν να φωνάζουν το όνομά μου, έτσι ξαφνικά, και συνέχισαν να το κάνουν κάθε εβδομάδα. Είναι πολύ ιδιαίτερο να σε επευφημούν έτσι ως νεοφερμένο. Απολαμβάνω πραγματικά το ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν.”, είπε, μεταξύ άλλων, ο Βέλλιος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.