Στη…νέα Βιτσέντσα ο Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεχίζει την ποδοσφαιρική του περιπλάνηση στην Ιταλία, αλλά δεν γνωρίζει ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεχίζει την ποδοσφαιρική του περιπλάνηση στην Ιταλία, αλλά δεν γνωρίζει ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί.

Ο 37χρονος Γάλλος πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού, ανακοινώθηκε από την ιταλική Ac Vicenza 1902, που σύμφωνα όμως με τοπική ιστοσελίδα δεν είναι η …αυθεντική Βιτσέντσα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας.

Το…μπλέξιμο, σύμφωνα με το site trivenetogoal, έχει ως εξής: ο ιστορικός σύλλογος της Βιτσέντσα που ιδρύθηκε το 1902, χρεοκόπησε στο τέλος της περσινής σεζόν και ο ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρίας Diesel, Ρέντσο Ρόσο, απέκτησε την άδεια συμμετοχής του στο πρωτάθλημα και ίδρυσε νέο σύλλογο με την επωνυμία L.R. Vicenza Virtus, συγχωνεύοντας την υπάρχουσα άδεια με την ομάδα της ιδιοκτησίας του, Μπασάνο Βίρτους.

Παράλληλα, δύο Γάλλοι επιχειρηματίες, οι Κριστιάν Παγιάν και Μπρις Ντεζαρντέν, είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά της άδειας της Βιτσέντσα, όμως τελικά δεν καρποφόρησε. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να ιδρύσουν νέα ομάδα με το όνομα Ac Vicenza 1902, με ερυθρόλευκα χρώματα – όπως και η αυθεντική Βιτσέντσα- και σήμα που παραπέμπει στον θυρεό της ιταλικής πόλης.

Οι Γάλλοι, που ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Σισέ, θα καταθέσουν αίτηση στην ομοσπονδία για την συμμετοχή του συλλόγου σε μικρότερη κατηγορία, όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα, θέλουν η ομάδα τους να παρουσιάζεται ως «η αληθινή Βιτσέντσα».

Όπως και να’ χει, ο Σισέ δεν εγκαταλείπει την δράση, έχοντας αγωνιστεί πέρσι στην τρίτη κατηγορία της Ελβετίας με την Ιβερντόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.