Δεν την αφήνει να πέσει η Φοξ

Η Αμάντα Φοξ είναι αποφασισμένη να κρατήσει όρθια τη… Βιντσέντζα, βοηθώντας την οικονομικά, σε μια δύσκολη στιγμή στην ιστορία της ιταλικής ομάδας.

Η Αμάντα Φοξ είναι αποφασισμένη να κρατήσει όρθια τη… Βιντσέντζα, βοηθώντας την οικονομικά, σε μια δύσκολη στιγμή στην ιστορία της ιταλικής ομάδας. Όπως αποκάλυψε ο ιταλικός Τύπος και επιβεβαίωσε λίγες ώρες αργότερα και η ίδια, η γνωστή πορνοστάρ με καταγωγή από την Πολωνία είναι αποφασισμένη να προσφέρει περίπου 700 χιλιάδες ευρώ στην ιταλική ομάδα, προκειμένου να την ενισχύσει οικονομικά. 

Αυτό θα γίνει μέσω των πωλήσεων του ημερολογίου της, οι οποίες αναμένεται να φτάσουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά τα χρήματα θα προσφέρει στην ιταλική ομάδα το 10% των κερδών της. Η ίδια δηλώνει πως είναι ερωτευμένη με την ιταλική πόλη και πως θέλει να κάνει χαρούμενους τους κατοίκους της. Η ίδια επισκέπτεται συχνά πυκνά τα τελευταία χρόνια την Ιταλία.

Η Φοξ δήλωσε για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία της: «Για αρκετά χρόνια επισκέπτομαι την πόλη. Οι φίλοι μου και φαν μου με ενημέρωσαν ότι η ομάδα της πόλης κήρυξε χρεωκοπία. Η είδηση αυτή με συγκλόνισε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.