Η Τορίνο… επιστρέφει

Το ενδιαφέρον της για τους Χάρη Μαυρία και Σεμπάστιαν Λέτο ενδέχεται να μετουσιώσει σε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό η Τορίνο.

Το ενδιαφέρον της για τους Χάρη Μαυρία και Σεμπάστιαν Λέτο ενδέχεται να μετουσιώσει σε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό η Τορίνο. Η «γκρανάτα» από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται και πάλι στα «σαλόνια» του ιταλικού ποδοσφαίρου και στόχος της είναι να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα.

Στα μεταγραφικά της πλάνα φέρεται να βρίσκονται και οι δύο άσοι των «πράσινων», οι οποίοι ούτως ή άλλως… αρέσουν σε αρκετούς Ιταλούς. Δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα είχαν αποκαλύψει από παλιότερα το ενδιαφέρον της ομάδας του Πιεμόντε για τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, πάντως, δεν είναι και οι μόνοι που φλερτάρουν με μεταγραφή στη Σέριε Α.

Στη λίστα ομάδων της Σέριε Α βρίσκεται επίσης το όνομα του Στέφανου Καπίνο, όπως και αυτό του Σεντρίκ Καντέ. Ο τελευταίος μάλιστα, βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Μάλι στη Γαλλία, απ’ όπου επίσης ίσως προκύψει κάποια πρόταση. Ο Καντέ έχει αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα με ιδιαίτερη επιτυχία και δεν θα είναι δύσκολο να βρει κάποια ομάδα στη Λιγκ 1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.