Άλβαρες: Στο ραντάρ των μεγάλων της Ευρώπης

Ο επιθετικός της Ρίβερ Πλέιτ, Χούλιαν Άλβαρες που έχει συνδεθεί με πολλούς κορυφαίους συλλόγους σε όλη την Ευρώπη αρνήθηκε να αποκλείσει μια μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Ο 21χρονος έχει πετύχει 18 γκολ σε 21 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της πατρίδας του αυτή τη σεζόν. Η Ίντερ αναζητά τον παίκτη και το ίδιο ισχύει για τη Γιουβέντους, τη Μίλαν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με το Diario Olé, η Μπάγερν Μονάχου και η Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθαν πρόσφατα σε επαφή με την Ρίβερ Πλέιτ, ζητώντας πληροφορίες για τον πολλά υποσχόμενο επιθετικό.

Η αργεντίνικη εφημερίδα φιλοξενεί τις τελευταίες δηλώσεις του επιθετικού για το μέλλον του, με τον Άλβαρες να αρνείται να αποκλείσει μια μετακόμιση τον Ιανουάριο. «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα δούμε αν θα ξεκινήσω την προετοιμασία τον Ιανουάριο ή αν θα συμβεί κάτι άλλο. Θα πάρω την καλύτερη απόφαση για μένα την κατάλληλη στιγμή».

Το συμβόλαιο του επιθετικού με τη Ρίβερ λήγει τον Δεκέμβριο του 2022, αλλά ο σύλλογος και ο παίκτης βρίσκονται σε συζητήσεις για επέκταση συμβολαίου για ένα χρόνο. Ο Άλβαρες έχει ρήτρα αποδέσμευσης 20 εκατομμυρίων ευρώ που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιό του, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του, αυξάνεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ τις τελευταίες δέκα ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Ο αντιπρόεδρος της Ίντερ, Χαβιέ Ζανέτι, είπε ότι οι “νερατζούρι” μπορεί να μην μπορούν να υποστηρίξουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη τον Ιανουάριο, ενώ η Γιουβέντους μπορεί να κάνει νέες μεταγραφές μονάχα με την μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.