Κουλούρης reloaded: Στην Πολωνία το restart (videos & pic)

Το εντυπωσιακό μπάσιμο στη σεζόν του Ευθύμη Κουλούρη με τα 10 γκολ και τη μία ασίστ σε 20 παιχνίδια

Εχει 10 γκολ σε 20 παιχνίδια. Εχει 6 γκολ σε 15 παιχνίδια στο πολωνικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα της Πόγκον και έχει τέσσερα γκολ στην Ευρώπη.

Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι τώρα στη σεζόν, εκεί, παρέα με τον Λεονάρντο Κούτρη και τον Λούκα Ζάχοβιτς, τον γιο του Ζλάτκο Ζάχοβιτς.

Κάνει το δικό του restart, αυτό που -εκτός συνόρων- έψαχνε.

Το βρίσκει στην Πόγκον που αυτή τη στιγμή είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Είναι βασικός σε όλα τα παιχνίδια και επιστρέφει στη συχνότητα στο σκοράρισμα μετά από μία σεζόν -την προηγούμενη- με Λίντσερ (α’ μισό) και Αλάνιασπορ (το β΄μισό) που το έψαχνε. 

Το 2019, σε ηλικία 23 χρόνων ήταν ο νεότερος πρώτος σκόρερ στην Α’ Εθνική σε βάθος 51 χρόνων, όταν με τη φανέλα του Ατρόμητου βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα.

Τότε, η Τουλούζ έδωσε 3.5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει, σε μια περίοδο που οι επιδόσεις στην Ελλάδα είχαν βάλει το όνομά του στην ατζέντα αρκετών ομάδων. Τα ρεπορτάζ έκαναν αναφορές για Σέλτικ, Φενέρμπαχτσε, Άντερλεχτ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ντέρμπι Κάουντι και Γουότφρορντ. 

Πήγε στη Γαλλία και έκανε πολύ καλο ξεκίνημα. Στα πρώτα 9 παιχνίδια με την Τουλούζ, σκόραρε 4 γκολ και έδωσε μία ασίστ. 

Μαζί με τον Όσιμεν

Ηταν η σεζόν 2019-2020 που ο “Guardian”, σύμφωνα με εκείνο το ξεκίνημα στη σεζόν, τον έβαζε σε μια λίστα με τις 10 καλύτερες μεταγραφές εκείνης της περιόδου (και μαζί, τον αποκαλούσε τον “Ελληνα Μπενζεμά”), μαζί με -μεταξύ άλλων, του Όσιμεν από τη Λιλ. Ο Όσιμεν εκείνη τη σεζόν έπαιξε στη Λιλ (από τη Σαρλερουά), και μετά τον πήρε η Νάπολι. 

Η συνέχεια με την Τουλούζ δεν ήταν ανάλογη, η επόμενη σεζόν στη Γαλλία δεν άλλαξε τα πράγματα, ακολούθησε η επιστροφή στην Ελλάδα (πάλι ο Ατρόμητος) που με τα 14 γκολ στη σεζόν έκανε και πάλι τις ομάδες του εξωτερικού να ασχοληθούν μαζί του. Πήγε στη Λίντσερ (έδωσε 1 εκ. για να τον αποκτήσει), πήγε στην Αλάνιασπορ (δανεικός από τη Λίντσερ), τώρα όμως στην Πόγκον κάνει την επανεκκίνηση.

Γκολ σε 9 παιχνίδια 

Στην Ευρώπη, στα παιχνίδια της Πόγκον για το Conference League σκόραρε στα 3 από τα τέσσερα. Στο πολωνικό Πρωτάθλημα, σκόραρε σε έξι από τα 15 και έχει δώσει και μία ασίστ. Επαιξε χωρίς να σκοράρει σε ένα παιχνίδι στο πολωνικό Κύπελλο. Από τα 38 γκολ που έχει συνολικά η Πόγκον στη σεζόν έχει συμμετοχή στα 11. 

Με προπονητή τον 45χρονο Σουηδό, τον Γιένς Γκούσταφσον (πρώην της Χάιντουκ) στη δική του δεύτερη σεζόν στην ομάδα, και σε σχηματισμό είτε στο 4-2-3-1, είτε στο 4-3-3, ο Κουλούρης είναι ο βασικός επιθετικός και σκοράρει σε 9 παιχνίδια μέχρι τώρα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.